Beautiful Me rullmassage Enköping - ActiWay
master | PHP 7.4
AB Ruus Lashexpert AB

Beautiful Me rullmassage Enköping

Med förebyggande Rullmassage / Lymfterapi håller du dig frisk.

Med förebyggande Rullmassage Lymfterapi håller du dig frisk. 

Rullmassage maskinerna är specialtillverkade för att stimulera lymfsystemets funktion och förbättra lymfomsättningen i lymfkärlen. 

Beautiful Me är en Innovativ salong som erbjuder människor en bättre hälsa och välbefinnande. Beautiful Me är en smart Salong där tjänsten tillhandhålls av en speciell och patenderad rullmassagemaskin. Dess effekt har bevisats av tiotusentals människor, som regelbundet använder rullmassagen, den ökar välmåendet och minskar kroppens omkrets. Beautiful Me salongens rullmassage har fått beröm av tränare och läkare. Den återhämtar musklerna, minskar muskelspänningarna och kan ersätta en stark idrottsmassage, samtidigt som den ökar lymfomsättningen, och ger kroppen en kick. Minskar svullnaden, minskar kroppens omkrets, Eliminerar Celluliter, stärker immunförsvaret, förbättrar ämnesomsättningen, stimulerar lymfvätskeflödet upp till tio gånger, rensar ut gifter som finns kvar i kroppen, förbättrar hud-och muskelelasticitet, kroppen blir avslappnad, minskar överflödiga centimetrar på kroppen. 

Allt du behöver göra är att njuta av den 56 minuter långa massagen. Vi lovar att du kommer känna effekt av första massagen. 

Alla våra behandlingar är kontaktfria och utförs av en maskin. Vi har 4 maskiner två av dem är i singel rum och 2 av dessa befinner sig in i kompisrum, där man kan njuta av själskap med en vän, kollega, partner eller kompis. Även dessa maskiner har 2m avstånd ifrån varandra. 

Behandlingen bokar du in enkelt via hemsidan ,där finns olika paket du har möilighet att välja emellan. Kontakt

Romgatan 6 Enköping, 745 34 EnköpingTjänster

Förebyggande behandlingar
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

10x Klippkort Rullmassage
10x Rullmassage Klippkort Rullmassage
FV
4 400 kr
16x Klippkort Rullmassage
16x Klippkort Rullmassage
FV
8 000 kr
1x Rullmassage
1x Rullmassage
FV
550 kr
6x Klippkort Rullmassage
6x Klippkort Rullmassage
FV
3 000 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd