master

Privat sjukvård

Nu har ni som arbetsgivare chansen att erbjuda era medarbetare en förmån som gör skillnad - utan krånglig administration! Genom att ansluta er till ActiWays tjänst för privat sjukvård får era medarbetare enkelt tillgång till ett unikt utbud av vårdgivare. Dessutom är det ActiWay som tar hand om administrationen och betalningsflödet.

Vad är privat sjukvård genom ActiWay?

Med privat sjukvård avses all sjukvård som inte är offentligt finansierad. Vanliga tjänster som ingår är synfelsbehandling, hälsokartläggning, naprapati och medicinsk fotvård. Även vård hos privata specialistläkare, terapi och sjukgymnastik är exempel på vad som går under begreppet privat sjukvård.

Privat sjukvård genom ActiWay ger er som arbetsgivare möjligheten att erbjuda era medarbetare att på ett enkelt sätt betala för privat sjukvård. Medarbetaren får möjlighet att räntefritt dela upp betalningen och ta del av erbjudanden hos våra anslutna leverantörer.

Med ActiWay blir det enkelt

Privat sjukvård genom ActiWay är en digital lösning som gör det enkelt både för dig som arbetsgivare och för dina medarbetare.

För er som arbetsgivare är fördelarna många. Ni behöver varken hantera fakturor eller lönefiler. Dessutom har ni tillgång till översikt och statistik om användandet i realtid.

Ert konto i ActiWay ställs in utifrån era önskemål. Ni bestämmer själv vilka i organisationen som ska ha tillgång till förmånen, vilka möjligheter medarbetarna ska ha till delbetalning och vilka vårdtjänster som skall ingå. Därefter regleras detta på ett enkelt och smidigt sätt direkt i systemet.

Genom att ansluta er organisation till Privat sjukvård genom ActiWay får era medarbetare möjligheten att nyttja förmånen på ett enkelt och smidigt sätt. De behöver enbart visa sin legitimation hos någon av våra anslutna vårdgivare. Dessutom slipper de diskutera känsliga frågor med chefen och kan istället anonymt nyttja den vårdtjänst de önskar. Och kom ihåg – arbetsgivaren blir varken kreditgivare eller risktagare och slipper dessutom krånglig administration.