Vad säger våra leverantörer? - ActiWay
master | PHP 7.4


Vad säger våra leverantörer?


Korpen

Medley

Vi har samarbetat med ActiWay under många år och ActiWay har utvecklats väldigt mycket under dessa år och det blir bara lättare och lättare att använda deras system. Vi är väldigt nöjda med samarbetet.

Från att de tidigare var Friskvårdschecken där man manuellt stod och knappade in checkens siffror, till det nuvarande systemet där man kan låta kunden handla våra produkter online i ActiWays portal eller direkt i vår kassa. När vi la in våra produkter online i ActiWays portal så dubblades försäljningen!

Vi upplever att ActiWay hela tiden försöker att utvecklas till att bli så användarvänligt som möjligt både för kunderna och för oss som leverantör. De är snabba på att ge support och enkla att samarbeta med. Tillsammans skapar vi en folkrörelse för bättre hälsa!


Friskis och svettis Mark

Friskis och svettis Mark

Vi är nöjda med vårt samarbete med ActiWay. Systemet är enkelt att lära sig, smidigt och lättöversiktligt. Det är lätt att söka efter statistik och få ut försäljningssiffror på hemsidan.

Då vår kommun är en av ActiWays många kunder så har det gett oss många fler medlemmar. Vi uppfattar att våra medlemmar är nöjda med ActiWay, då de tycker att systemet är enkelt och att det nu är lättare att använda sitt friskvårdsbidrag.
Yogobe

Yogobe

Jag har jobbat på Yogobe och alltså tillsammans med ActiWay sedan november 2019. Det är enkelt och roligt att jobba tillsammans med ActiWay. Vi får alltid trevliga och proffsiga bemötanden och vi känner oss sedda som leverantör. Det är enkelt och smidigt att jobba i portalen och lätt att få en överblick av statistik och beställningar.

Genom samarbetet når vi ut till en större målgrupp för att sprida vår vision om hållbar hälsa till alla.

Vi upplever att våra kunder tycker att det är enkelt att använda ActiWay, vi brukar väldigt sällan få frågor om hur något fungerar eller att de inte förstår hur de ska gå tillväga för att göra en beställning.
Campushallen

Campushallen

Vi har ett väldigt gott öga till ActiWay som samarbetspartner och det faktum att det är integrerat i vårt affärssystem BRP gör vår upplevelse i det närmaste helt problemfri.

På Campushallen har vi bara gott att säga om ActiWay och det vi främst uppskattar är den smidighet som det medför att samarbeta med en sådan proffsig aktör. ActiWay ligger i den absoluta framkanten av aktörerna i branschen!
Stjärnkliniken

Stjärnkliniken

När vi etablerade vår klinik i Mjölby fick vi nys om att ett stort företag i kommunen nyttjade ActiWay för sin personal och därför blev det en självklarhet för oss att starta upp med ActiWay.

Vi tycker att ActiWay är enkelt med en mycket bra uppbyggd plattform för oss som leverantör och de är väldigt tillgängliga och ger oss bra service.

ActiWay har hjälpt oss att ökat vår omsättning inom segmentet friskvård och vi är väldigt nöjda med samarbetet.
Korpen

Korpen

Flera företag i Linköping är med i ActiWay och vi på Korpen Linköping som bedriver friskvård såsom gym, gruppträning och lagidrott, vill självklart kunna erbjuda våra medlemmar att handla sin friskvård hos oss via ActiWay.

Vi har haft en bra dialog med ActiWay från dag ett och det har varit enkelt och tydligt.

Korpen Linköping har avtal med andra friskvårdsportaler men gillar ActiWay lite extra p.g.a. ActiWaykassan – de är den enda portalen som erbjuder att handla på valfri summa och kräver inte att vi lägger upp alla våra produkter i portalen.

Vi upplever att många medlemmar har valt att stanna kvar hos oss tack vare ActiWay och i vissa verksamheter ser vi en liten ökning. De medlemmar jag möter i mitt arbete verkar nöjda med att ha ActiWay som sin friskvårdsportal och jag och mina medarbetare är väldigt nöjda med ActiWays support och arbetssätt. Vi har alltid fått snabb återkoppling och hjälp med våra frågor vid behov. Därför rekommenderar vi på Korpen Linköping ActiWay!