Svenska   English Logga in

Bli en av oss!
ActiWay är ett bolag i ständig tillväxt. Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser. Samarbete och laganda genomsyrar kulturen hos oss och tillsammans har vi utvecklat ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdbidraget och andra hälsoförmåner.

Vi på ActiWay värdesätter våra interna och externa relationer, och vill växa tillsammans med våra medarbetare. Här har vi roligt på jobbet, schyssta villkor och bra förmåner.


Vill du vara med oss på vår resa och bli en del av ett härligt och modernt bolag? Kolla in våra lediga tjänster nedan och sök till oss redan idag!


IT-specialist

Ekonomiassistent

Har du ett brinnande intresse för siffror och ekonomi? Skulle du trivas i en bred och omväxlande roll med fokus på ekonomi, administration och service? Lockas du av möjligheten att fortsätta utvecklas och bredda dig inom ekonomi? Då är tjänsten som ekonomiassistent hos oss något för dig!

Sök tjänsten här >

IT-specialist

Teamansvarig leverantörsrekrytering

Trivs du i en roll där du får bygga goda och långsiktiga relationer? Gillar du att driva projekt och coacha andra? Lockas du av en kommunikativ roll med många kontaktytor? Då är rollen som teamansvarig hos oss något för dig!

Sök tjänsten här >

IT-specialist

Utåtriktad roll inom kundservice och leverantörsrekrytering

Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga gäng som i en kombinerad roll kommer arbeta med både kundsupport och rekrytering av nya hälsoleverantörer. Är du utåtriktad och gillar att erbjuda förstklassig kundservice? Då är denna rollen något för dig!

Sök tjänsten här >

Vill du jobba hos oss men hittar inte tjänsten för dig?

Skicka gärna in en spontanansökan med ditt CV och en kort beskrivning av vilken typ av tjänst du är intresserad av. Vi hör sedan av oss när vi har lediga tjänster som passar din profil.

Kontakta oss