master

Bli en av oss!


ActiWay är ett bolag i ständig tillväxt. Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser. Samarbete och laganda genomsyrar kulturen hos oss och tillsammans har vi utvecklat ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdbidraget och andra hälsoförmåner.

Vi på ActiWay värdesätter våra interna och externa relationer, och vill växa tillsammans med våra medarbetare. Här har vi roligt på jobbet, schyssta villkor och bra förmåner.VD-assistent

Digital Marketing Specialist

Nu utökar vi vårt marknadsteam! Har du ett stort intresse för och erfarenheten av onlineförsäljning mot konsument? Vill du planera, genomföra och följa upp aktiviteter i ActiWays digitala och sociala kanaler och jobba med såväl varumärkesbyggande som affärsdriven kommunikation? Sök då rollen som Digital Marketing Specialist redan idag!

Sök tjänsten här >


IT-specialist

IT-specialist

Har du ett genuint intresse för IT och ser dig själv i en bred teknisk roll som IT-specialist för en attraktiv hälsoportal? Som IT-specialist hos ActiWay får du en varierad roll med tekniska utmaningar i ett mellanstort bolag i expansion. Du är en del av IT-avdelningen och har en bred teknisk roll där du arbetar med ActiWays hälsoportal. Låter det spännande? Sök tjänsten redan idag.

Sök tjänsten här >


IT-specialist

Teknisk support

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med service och support? Lockas du av en bred roll med fokus på kunder och support inom det tekniska området? Skulle du trivas i en tjänst där du ansvarar för att supportera ActiWays kunder samtidigt som du också stöttar försäljningsavdelningen internt? Är du kommunikativ och känner dig trygg i att hantera många ärenden parallellt? Har du dessutom tidigare erfarenhet av en likande roll inom teknisk support? Då är det dig vi söker, läs mer och sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten här >

Vill du jobba hos oss men hittar inte tjänsten för dig?

Skicka gärna in en spontanansökan med ditt CV och en kort beskrivning av vilken typ av tjänst du är intresserad av. Vi hör sedan av oss när vi har lediga tjänster som passar din profil.

Kontakta oss