Svenska   English Logga in

Bli en av oss!
ActiWay är ett bolag i ständig tillväxt. Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att skapa mer attraktiva och hälsosamma arbetsplatser. Samarbete och laganda genomsyrar kulturen hos oss och tillsammans har vi utvecklat ett digitalt framgångsrecept som underlättar nyttjandet av friskvårdbidraget och andra hälsoförmåner.

Vi på ActiWay värdesätter våra interna och externa relationer, och vill växa tillsammans med våra medarbetare. Här har vi roligt på jobbet, schyssta villkor och bra förmåner.VD-assistent

Kundansvarig

Brinner du för försäljning och vill vara en del av vår fortsatt tillväxtresa? Har du drivet och viljan att självständigt diriva processer från "ax till limpa"? Då är troligtvis rollen som Kundansvarig säljare hos oss något för dig.

Sök tjänsten här >

VD-assistent

Customer Success Manager

Brinner du för att arbeta med affärsutveckling och utveckla kundrelationer? I rollen som CSM hos oss får du en möjlighet att tillhandahålla en innovativ och digital tjänst som hjälper företag och organisationer genom att förenkla hanteringen av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner för sina anställda. I tjänsten ansvarar du för att öka kundnöjdheten och skapa merförsäljning genom att bygga goda och långsiktiga relationer. Låter det intressant? Sök redan idag!

Sök tjänsten här >

Vill du jobba hos oss men hittar inte tjänsten för dig?

Skicka gärna in en spontanansökan med ditt CV och en kort beskrivning av vilken typ av tjänst du är intresserad av. Vi hör sedan av oss när vi har lediga tjänster som passar din profil.

Kontakta oss