Spring Vårruset med dina kollegor - betala med friskvårdsbidraget

Vårruset 2016

Nu är det dags att skicka in din anmälan för att springa Vårruset, årets roligaste lopp. Fira in våren på bästa sätt i glädjen och friskhetens tecken tillsammans med tusentals andra. Anmäler ni en grupp kan friskvårdsbidraget ersätta anmälningsavgiften, så samla ihop kollegorna och rusa in våren!

Snart drar Vårruset igång sin motionsturné med 20 stopp runt om i landet. Det bjuds på sprudlande löparfest i friska försommarkvällar där tusentals tjejer tillsammans tar sig i mål. Längs hela den fem kilometer långa banan spelas peppande musik och för den som vill finns gemensam uppvärmning innan start. Friskvårdsbidraget ersätter anmälningsavgifter för de som springer i grupp och dessutom bjuds alla lag med minst sex deltagare på en picknickkasse att avnjuta tillsammans efter målgång. Förra året deltog över 110 000 kvinnor Vårruset och nu har loppet utökats med tre nya anhalter i Falun, Kalmar och Helsingborg. Nytt för i år är också samarbetet med Barncancerfonden, där 15 kronor för varje anmälan går till arbetet mot barncancer.

Vårruset passar dig som har målsättningen att springa på en bra tid, men det passar också dig som inte löptränar och kanske mest vill njuta av en härlig kväll i gott sällskap, oavsett vem du är garanteras du en fin upplevelse. Du väljer själv om du vill springa med tidtagning, eller Fun Run där du tar dig i mål precis den takt som passar dig, utan press på att få en bra tid.  

Så här nyttjar du friskvårdsbidraget för att springa Vårruset

För nyttjandet av friskvårdsbidraget anmäler ni er i grupp om minst 2 personer. Var och en av gruppens deltagare loggar in i ActiWay och gör ett onlineköp av anmälningsavgiften. Gå till Hitta friskvård, sök på Vårruset och välj i vilken stad ni vill springa. 

Är ni ett lag om 6 personer bjuds ni på picknick efter loppet (om ni anmält er senast två veckor innan evenemangsdagen). För att anmäla ett lag mailar du som lagledare alla deltagarnas namn, personnummer, adress, epost, vilken klass ni vill anmäla er till samt att anmälningsavgiften skall dras från ert friskvårdsbidrag genom Actiway.

Har du frågor eller funderingar?

Vill du veta mer om våra tjänster, eller har du kanske fastnat på vägen?
Vår kundtjänst hjälper dig gärna - måndag till fredag, 08.00 - 17.00.