Använd ditt friskvårdsbidrag till sommarens aktiviteter

Vissa sporter och aktiviteter är mer eller mindre reserverade åt sommarhalvåret. Här listar vi några av de somrigaste aktiviteterna friskvårdsbidraget kan användas till, så lämna hängmattan och aktivera dig med ditt friskvårdsbidrag i sommar.

Boule

När boule spelas på hög nivå är taktik, precision och teknik allt, men reglerna är så pass enkla att det passar precis lika bra som mysig och avslappnad aktivitet för ljumma sommarkvällar.

Hitta boule här

 Racketsporter

Badminton, tennis och paddel är några racketsporter som friskvårdsbidraget får nyttjas till. Passa på att ta några extra besök på utebanorna i sommar. 

Hitta racketsporter här

 Minigolf

Att tävla i minigolf mot släkt och vänner är för många ett stående inslag varje sommar och eftersom det är en godkänd friskvårdsaktivitet ges anledning att göra det ännu oftare.

Hitta minigolf här

Beachvolley

Beachvolleyboll spelas på sand, på mindre spelplan och i långsammare tempo än i volleyboll. Det är en given aktivitet för när du befinner dig på stranden och vill ha ett sportigare avbrott från sol och bad.

Hitta beachvolley här

Inomhusklättring

Även regniga dagar behöver vi aktivera kroppen med nya, roliga aktiviteter. Varför inte väcka liv i din greppstyrka och bege dig till närmsta klättervägg?

Hitta klättring här

Bastubad

När den svenska sommaren visar sig från sin sämsta sida kan en varm, härlig bastu vara det enda rätta.

Hitta bastubad här

 Gå en kurs

Håller du inte på med någon aktivitet sedan tidigare, men har ett outnyttjat friskvårdsbidrag kan du alltid prova på och lära dig något nytt. Vad sägs om en kurs i kajakpaddling, segling eller stand up paddling? Passa på nu under semestern och ägna lite av din lediga tid åt att gå en kurs och lär dig utöva någon av alla godkända friskvårdsaktiviteter.

Gå till Hitta friskvård och hitta din sommaraktivitet!

Har du frågor eller funderingar?

Vill du veta mer om våra tjänster, eller har du kanske fastnat på vägen?
Vår kundtjänst hjälper dig gärna - måndag till fredag, 08.00 - 17.00 (lunchstängt 12.00 - 13.00)