'Yogobe.com - ActiWay
master | PHP 7.4
Yogobe AB

'Yogobe.com

Yoga, meditation, stresshantering, pilates, rörelse-, gravid-, löpträning och mer

Yoga och träna online - var du vill, när du vill

 

Yogobe erbjuder videor, vägledning och verktyg för att möta och motverka stress, stillasittande och psykisk ohälsa. Som Nordens ledande digitala tjänst inom yoga, träning och meditation jobbar vi med stort fokus på kvalité samt social hållbarhet och hälsa hos individer, företag och i samhället. Till vår hjälp har vi många av de främsta experterna och profilerna inom respektive område. Vår vision är att alla ska ha tillgång till verktyg för hållbar hälsa, såväl mental som fysisk.

       

Betala enkelt för en månad (189 SEK), ett kvartal (499 SEK) eller helår (1899 SEK). Du avgör! För att regelbundet kunna ta hand om oss själva är det viktigt att finna tid för yoga och träning i vardagen. Genom att träna online med Yogobe sparar du tid samtidigt som du ges möjlighet att inspireras och vägledas av ledande experter inom bland annat yoga, meditation, mindfulness, stresshantering, gravidträning, pilates, funktionell träning och rörlighetsträning. Ta del av vårt växande bibliotek av klasser, föreläsningar, workshops och teknikvideor. Utöver det erbjuder vi över 40 specialframtagna program, en kunskapsfylld blogg och växande communities med tusentals personer som delar samma intresse: Hållbar hälsa och välmående!

Du kan givetvis kombinera ActiWay-betalningar med en befintlig löpande prenumeration hos Yogobe. Det som sker är att de månader som du köper via ActiWay bara adderas till din befintliga prenumeration. På samma sätt gäller det att om du har accesstid kvar från ett tidigare ActiWay-köp så läggs självklart dina nya månader på utöver den accesstid du har. Enkelt! 

 

Utbud

Yogobe är en prenumerations- och medlemstjänst för yoga och träning online. De erbjuder över 1900 videor, kurser, klasser och föreläsningar inom yoga, hälsa och träning. Utöver videor erbjuder Yogobe resor, event, utbildningar, kurser och en webshop fylld med allt du behöver för din hemmaträning så som yogamattor, utrustning, kläder och mycket mer.

 

Onlinekurser

Om du vill gå lite djupare har Yogobe, tillsammans med experter inom respektive område, tagit fram onlinekurser. Just nu kan du via ActiWay ta del av:

      

Program anpassade för dina behov

Yogobe erbjuder över 40 specialframtagna program för att du enkelt ska komma igång med din träning och få till en rutin. Du kan bland annat ta del av:

 

 

ActiWay's profilsida på Yogobe

Yogobe erbjuder ett otroligt stort utbud av klasser, föreläsningar och workshops och ibland kan det kännas överväldigande att komma igång när det finns så mycket bra att välja bland. Därför har ActiWay skapat en egen profilsida på Yogobe som vi varmt kan rekommendera dig att spana in. På profilsidan finns ett antal playlists med klasser för olika behov som sänker tröskeln och förhoppningsvis gör det enklare för dig att komma igång. Spana in ActiWay's profilsida på Yogobe här.

 

Pausa Smart - för arbetsgivare

Pausa Smart är ett koncept som är skräddarsytt för kontors- och konferensmiljöer. Syftet är att göra smarta pauser möjliga och lättillgängliga för alla. Pausa Smart innehåller ett bibliotek med över 50 övningar på mellan 3-15 minuter som alla kan utföras stående, vid skrivbordet eller sittandes på en stol - antingen vid arbetsstationen eller gemensamt i grupp. Övningarna är alltså anpassade för företag och medarbetarna kan välja mellan övningar för ökat fokus, energi, återhämtning och rörelse. Tycker du detta låter intressant? Dela informationen med din arbetsgivare eller hör av dig till business@yogobe.com! 

   

Bokningsförfarande

1. Använd ditt friskvårdsbidrag direkt genom att välja medlemsalternativ till höger eller fyll i formuläret nedan. Var noga med att ange ditt personnummer samt om du vill betala för en månad, kvartal, år eller kombinera alternativen. 

 

2. Yogobe kontaktar sedan dig inom en arbetsdag med mer information och ser till att du kommer igång!

 

OBS! Du kan givetvis kombinera ActiWay-betalningar med en befintlig löpande kortprenumeration hos Yogobe. Det som sker är att de månader som du köper via ActiWay bara adderas till din befintliga prenumeration. Enkelt!

 

För pepp till regelbunden träning och hälsa, gå gärna med i Yogobe's Facebook-community där du möter en gemenskap av likasinnade och experter. Du får också, om du vill, daglig vägledning inom yoga och träning genom årets 365 dagar i BEYOGA365 


Kontakt

http://yogobe.com, Onlinetjänst, 114 26 STOCKHOLMTjänster

Afrodans
Core
Förebyggande fysioterapi
Jogging
Löpning
Meditation
Mental träning
Mindfulness
Onlinetjänster - Pulshöjande aktiviteter 25% moms
Onlinetjänster - Icke pulshöjande aktiviteter 25% moms
Onlinetjänster med 25% moms
Pausgympa
Pilates
Profylaxkurs
Qigong
Stresshantering
Styrketräning
Utmaningar
Yoga
Övrig styrke- och konditionsträning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övriga danser
Övrigt

Köp direkt

KAMPANJ: 3 månader yoga & träning online
KAMPANJ: 3 månader yoga & träning online
FV
25%
Kampanj
Privat
425 kr 567 kr
Kampanjpris gäller till 2021-08-10
12 månader yoga & träning online
12 månader yoga & träning online
FV
Privat
1 899 kr
1 månad yoga och träning online
1 månad yoga och träning online
FV
Privat
189 kr
PAKET: 12 mån+YOMI Yin+Lär dig meditera
PAKET: 12 mån+YOMI Yin+Lär dig meditera
FV
11%
Privat
3 599 kr 4 088 kr
YOMI Yin: Stresshantering online
Stresshantering online: YOMI yin
FV
Privat
999 kr
YOMI Yang: Stöd vid depression
Stöd vid depression - Yomi Yang
FV
Privat
999 kr
YOMI Recover: Stöd vid utmattning
Stöd vid utmattning - YOMI Recover
FV
Privat
999 kr
Bli av med huvudvärken - Onlinekurs 22.V
Bli av med huvudvärken - Onlinekurs 22.V
FV
Privat
1 990 kr
Meditationskurs online 12 veckor
Meditationskurs online 12 veckor
FV
Privat
1 190 kr
Sekvenseringskurs för yogalärare
Sekvenseringskurs för yogalärare
FV
Privat
1 990 kr
Profylaxkurs online: Föda utan rädsla
Profylaxkurs online: Föda utan rädsla
FV
Privat
599 kr
Yoga philosophy - online course
Yoga philosophy - online course
FV
Privat
1 990 kr
Gravidresan Online
Gravidresan Online
FV
Privat
599 kr
Yogans anatomi
Yogans anatomi
FV
Privat
1 990 kr
The art of breathing
The art of breathing
FV
Privat
1 499 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd