Wadköpings Fäktförening - ActiWay
master | PHP 7.4
Wadköpings Fäktförening

Wadköpings Fäktförening

Välkommen till Wadköpings Fäktförening!

Vi är en ideell förening med anställda välutbildade tränare. Vi tror att om våra tränare har hög kompetens och ambition leder detta till bra och anpassad träning för var just du är i din fäktningsutveckling.

Vi har funnits i över 40 år men har sett lite olika ut under åren. Vi har de senaste dryga 10 åren valt att satsa på ett av tre vapen, värja, vilket också är det vanligaste vapnet inom sportfäktning.

Våra tränare arbetar i vissa pass enskilt och i andra pass tillsammans, detta gör vi för att vi skall nyttja passen så bra som möjligt och att du som fäktat en tid och vill satsa på fäktningen skall få möjlighet till individuell lektionering och coachning.

Vi tror på att en bredd bidrar till en topp, dvs vi tror att om många vill fäktas så kommer det naturligt också finnas en hel del som vill gå vidare inom sporten och också aktivt börja tävla. Att tävla i fäktning är ofta det som ger den bästa utvecklingen samtidigt som man möter nya fäktare, får nya vänner och lär sig nya knep. Vi vill satsa på båda delar, både de som vill fäktas som motion och de som vill tävla och ta medaljer.

På hemsidan finns kontaktuppgifter för föreningen och en översikt över våra träningstider och avgifter .


Kontakt

Nygatan 57, 702 11 ÖrebroTjänster

Fäktning

Köp direkt

Nybörjare vuxna
Nybörjare vuxna
FV
Privat
1 300 kr
Motion vuxna
Motion vuxen
FV
Privat
1 500 kr
Ambition/tävling vuxna
Ambition/tävling vuxna
FV
Privat
1 700 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd