Victoryklinikerna Rehab - ActiWay
master | PHP 7.4
Victoryklinikerna Rehab

Victoryklinikerna Rehab

Victoryklinikerna Rehab finns i Stockholm i området Marieberg, mitt emot DN-huset. Hos oss arbetar ett team av naprapat, massör, psykoterapeut och läkare.

För ditt friskvårdsbidrag/Actiway kan du hos oss köpa olika långa massagebehandlingar och även gravidmassage och även jogg-/löpträningslektioner med vår diplomerade löpcoach.

BOKA TID ONLINE HÄR

Massage:

Du kan välja om du vill koppla av en stund och få en avslappningsmassage eller om du har mera besvär och vill mer ha en idrottsmassage. Om du har besvär i rygg och/eller nacke ger vi dig ryggmassage. Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov.

Du kan välja att få behandling i 25 minuter eller 40 minuter.

Finns det intresse att vår massör kommer till er på jobbet, hör av er till oss!

Gravidmassage:

Vi erbjuder även massage om du är gravid. Vi har en så kallad gravidbänk så att du kan ligga på mage väldigt bekvämt. Vi är specialiserade naprapater inom graviditet som arbetar här. Om du bara vill ha lite avslappning eller om du har mer besvär av din foglossning, ischias, stelhet i ryggen eller nacken hjälper vi dig väldigt gärna.

Akupunktur/akupressur:

Vi jobbar även med akupressur om du vill ha det. Ibland ingår det i massagebehandlingen. Prata med vår massör om detta. Några av oss ger även akupunktur. Bara att säga till när du bokar om det är ett önskemål.

Joggning/löpning:

Nu vill många komma igång med sin löpning eller testa det för första gången. Vissa vill ha en nystart och få tips och råd hur man kan bli en bättre löpare. Då analyserar vi ditt löpsteg och hur du springer och utifrån det justerar vi vad som kan göra att du springer skonsammare, snabbare och/eller gör att det känns mindre jobbigt att springa. En del vill veta hur man ska springa för att undvika skador.

Då bokar du en eller flera löplektioner med vår diplomerade löpcoach som hjälper dig med löpningen efter dina behov och förutsättningar.

Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

www.vkrehab.se

Där kan du även se de andra behandlingarna och träningsformer vi erbjuder som du betalar själv.

Välkommen till oss på Victoryklinikerna Rehab! Boka din tid online här 

Hör av dig om du har några frågor.

Hoppas vi ses!

Hälsningar Anna, Titti och Edward


Kontakt

Rålambsvägen 18, 112 59 StockholmTjänster

Akupunktur/akupressur
Avslappningsmassage
Förebyggande behandlingar
Jogging
Löpning
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Övriga förebyggande behandlingar

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd