master
Vårruset Umeå

Vårruset Umeå

Datum 27 mars 2020 | På grund av coronautbrottet ställs Vårruset in

Vi har idag tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutet att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.

 

_______________

 

VÅRRUSET UMEÅ - 2 juni 2020

Välkommen till Vårruset

Låt Vårruset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. Vårruset är ett lopp för alla tjejer – gammal som ung, otränad, som vältränad. Du kan springa, jogga eller gå banans fem kilometer (eller nyheten 2,5 kilometer).

2,5 eller 5 kilometer ren glädje

Alla Vårruset, oavsett stad, arrangeras efter samma modell. Det spelar alltså ingen roll i vilken av våra 20 städer du deltar. Det här får du:

Peppande uppvärmning.

Alltid 5 kilometer eller nyheten 2,5 kilometer.

Vegetarisk picknick från Coop till alla lag.

Spring eller gå – du väljer själv.

Alltid en vardagskväll.

Scenshow med fina priser.

Schysst musik längs banan.

Två vätskekontroller.

Vårrusets medalj.

Produkter från våra sponsorer.

En riktigt kul kväll med tjejerna.

Vi bidrar i kampen mot barncancer.

 

Nyhet Vårruset 2,5!

Vi är så glada över att Vårruset på alla orter kommer erbjuda även 2,5 km Fun Run som distans i år.

  • En perfekt distans för dig som vill powerwalka.
  • En riktig sprintsträcka för dig som vill springa snabbt.
  • En strålande distans att dela med din lilla dotter eller gamla mamma.
  • En lagom hög tröskel till livets allra första lopp! Eller kanske en comeback?

 

Och SJÄLVKLART så kan du som springer 2,5 km ändå vara med i ett lag tillsammans med 5 km-löpare. ALLA medlemmar är lika viktiga för laget oavsett distans.

 

Mammastartgrupper

Vi satsar lite extra på alla mammor. Vill du delta i Vårruset med barnvagn? Starta i vår mammastartgrupp som är den sista startgruppen. Vi kommer också ge alla mammor lite extra träningstips under våren. Du anmäler dig som vanligt men väljer mammastartfållan på plats på evenemangsdagen.

 

PRISTEGE- Anmäl dig redan nu!

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.

Du får ett bekräftelsemejl när din anmälan är klar. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du evenemangets allmänna villkor

 

Anmäl en grupp med 6 medlemmar
Coop bjuder på picknick

Samla ihop sex Vårruset-deltagare bland dina kollegor, grannar, släktingar eller kompisar. Anmäl er som en grupp och upplev en inspirerande kväll. Vårrusets huvudsponsor Coop bjuder hela gruppen på en god picknick, komponerad av Coops matinspiratör Sara Begner.

När ni anmält er här via Actiway så hör ni av er till arrangören (info@varruset.se) så hjälper dem er att sätta samman er till ett lag.

Välj mellan Fun Run och Tidtagning

Vårruset erbjuder valfrihet. Du kan själv välja om du vill ha tidtagning eller ej på den 5 km långa banan. Vårruset har därför två klasser: Fun Run och Tidtagning.

I Fun Run kan du själv kontrollera din tid på klockorna vid målet.

Tidtagning-klassen är en möjlighet för dig som orkar springa eller jogga hela banan. Du får din tid noterad. Med hjälp av ett datachip som är fäst på nummerlappen registreras tiden från passering av startlinjen till passering av mållinjen. Du får alltså din verkliga löptid på 5 km. Denna tid finns i resultatlistan här på loppets hemsida samt på det diplom som du kan ladda hem efter loppet.
Deltagarna i Tidtagning-klassen startar i grupp 1 eller i grupp 2.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. Falu IK Friidrott har omfattande verksamhet för barn och ungdomar samt juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

HJÄLP OSS I KAMPEN MOT BARNCANCER

År 2017 inledde Vårruset ett samarbete med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp gick 15 kronor direkt till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer. Vi är glada och stolta över att Vårrusets deltagare bidrog med över 1,6 miljoner till den viktiga forskningen.

 

 

För att se alla våra erbjudanden här hos Actiway, sök då på Marathongruppen under friskvård.

Anmälan är personlig och bindande och kan inte överlåtas till någon annan person.

För nyttjandet av friskvårdsbidraget anmäler ni er i grupp om minst 2 personer. Var och en av er anmäler sig själv här via onlineprodukterna till höger.

För mer information om loppet vänligen besök hemsidan.

 


Kontakt

Signalvägen 3, 903 22 UmeåTjänster

Jogging
Laganmälan motionslopp
Löpning
Övrig styrke- och konditionsträning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd