Våga Leva - ActiWay
master | PHP 7.4
Våga Leva

Våga Leva

Andlig healing
Andlig healing är ett sätt att mediet som en neutral kanal för andevärlden med hjälp av healingguiden förmedla läkande energi (chi) och hjälpa kroppen och själen till självläkning, healingen sker via auran.
Hypnos - Suggestionsterapi och regressionsterapi
Tro det eller ej, men vi är alla dagligen i hypnos på ett eller annat sätt. När du sitter försjunken i en bra bok, när du dagdrömmer eller det där ögonblicket mitt emellan vakenhet och sömn, som du upplever när du nästan har somnat på kvällen. Har du varit med om att du kör bil en längre sträcka och när du är framme vid målet inser du att du inte minns hela färden dit?
 
Hypnos är ett helt naturligt och mycket avslappnat tillstånd där man vågar släppa omvärlden en stund och fokuserar på det inre mer än man medvetet gör annars. Man är i närmare kontakt med
det undermedvetna och närmare sitt sanna jag.
Det är viktigt att framhålla att man absolut inte behöver ha ett problem för att gå i terapi. Att få en större förståelse av sig själv, sin andlighet och livet har vi alla behov av. Men om du har problem finns det ingen anledning att du skall behöva lida av något ”inom dig men utanför din kontroll” under förutsättning att du är villig att ägna lite tid, pengar, energi samt en gnutta självdisciplin för att bli fri från dem.

Stärkande djupavslappning - guidad suggestionsterapi

En kortare session suggestionsterapi, enskilt eller i grupp, där syftet är minskad stress, ökad inre fokus, att slappna av och att bli stärkt. 

TV021 besökte mig och provade stärkande suggestionsterapi. Stärkande suggestionsterapi kan du få enskilt eller i grupp hos Våga Leva.

Se inslaget här. 

VI KOMMER TILL DITT FÖRETAG!
Suggestionsterapi har bland annat mycket positiv påverkan gällande stress och oro och är mycket effektivt även i förebyggande syfte.
Eva Storgaard från Våga Leva kan komma till ditt företag för att dina anställda i grupp ska kunna vara med på en ca 30-40 minuter lång guidad session stärkande djupavslappning, suggestionsterapi. 
Det går bra att sitta upp under sessionen. Det är inget krav att kunna delta vid varje tillfälle. 
Suggestionsterapi är godkänd friskvård hos Skatteverket och är avdragsgill för företag och privatpersoner kan använda sitt friskvårdsbidrag. Våga Leva är även anslutna till ActiWay.

Eva Storgaard erbjuder även stärkande djupavslappning för i grupp för privatpersoner i Våga Levas lokal på Svärdsliljegatan 6, läs mer under fliken Evenemang. Dessa finns även inlagda som evenemang på Våga Levas Facebooksida.
Åldersgräns: 
18 år, barn från 12 år och ungdomar får delta i målsmans sällskap.

Välkommen! 


Våga Leva har tidigare haft suggestionsterapi i grupp för deltagare på Arcus i Västerås.
Suggestionsterapi - enskilda sessioner
Stimulans till positiva förändringar i ditt liv genom förslag,
tankar och inre bilder under hypnos.
Ofta räcker det med 3-4 sessioner för resultat.
Med hjälp av suggestionsterapi kan du t ex stärka ditt självförtroende eller sluta röka.
"Varje dag och på alla sätt blir jag bara bättre och bättre
Emile Coue (1857-1926)
 
Genom suggestionsterapi kan du bland annat få hjälp med:
 • Allergi
 • Andningsbesvär/astma
 • Depression
 • Enklare fobier och rädslor
 • Examensnerver/studiesvårigheter
 • Hudbesvär
 • Humörsvängningar
 • Högt blodtryck
 • Idrottsprestationer
 • Koncentration/minnesförbättring
 • Migrän och spänningshuvudvärk
 • Nagelbitning
 • Nedstämdhet/oro
 • Prestationsångest
 • Rodnande
 • Rökning
 • Självförtroende
 • Smärtfri förlossning
 • Smärtlindring
 • Sömnlöshet
 • Viktkontroll

Regressioner - Tidigare-liv-terapi
När intryck kommer från vårt inre, måste de ju komma genom våra sinnen och det gör fantasier också. När du under hypnos upplever en regression finns alltså inget sätt du egentligen kan skilja ett tidigare-liv-minne från en fantasi, så det är lika bra att du släpper den tanken från början för att förhindra att du sätter krokben för dig själv.
I regressionsterapi/tidigare-liv-terapi guidas du till de känslor och upplevelser du behöver gå igenom för att nå roten till dina problem, leva ut händelserna och därmed ”bli av med” delar av den ryggsäck vi alla bär på.
Många nuvarande attityder och känslor kan få sin förklaring under tidigare-liv-terapi och därmed ges också möjlighet till grundlig bearbetning och man får en chans att öka förståelsen för, och därmed också möjlighet att kunna förändra, sin livssituation idag. Man kanske t o m har burit med sig ett mönster i liv efter liv och därför kan det ha lett till en ännu djupare prägling.
Ett bra argument för den här formen av terapi är att den faktiskt fungerar och terapeutiskt spelar det ingen roll hur den fungerar, antingen man tror på tidigare liv eller ej. Det är ju faktiskt så att det inte alltid är ett tidigare liv man upplever under en session, utan det kan även vara sinnets omstrukturering av den aktuella livssituationen, omedvetna minnen, delpersonligheter som framträder i ett självstärkande syfte eller annat. Huvudsaken är att vi vet att det fungerar!
Av samma anledning används Tidigare-Liv-Terapi med framgång även av terapeuter som privat ställer sig skeptiska till reinkarnation.

Kontakt

Svärdsliljegatan 6, 722 27 VÄSTERÅSTjänster

Förebyggande behandlingar
Meditation
Mindfulness
Rökavvänjning
Stresshantering
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga produkter - Ej friskvårdsbidragsberättigade
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd