Trainics AB - ActiWay
master | PHP 7.4
Trainics AB

Trainics AB

Vi hjälper dig bli starkare med Calisthenics och kroppsviktsträning

Trainics

Trainics hjälper dig bli stark samtidigt som du bemästrar nya övningar inom kroppsviktsträning och Calisthenics. Calisthenics är en ny träningsform där du använder kroppen som motvikt i övningar som pull ups, dips, handstående, push ups samt explosiva och statiska rörelser. Detta utmanar hela kroppen och bygger funktionell styrka, kroppskontroll och uthållighet. 

På studion finner du en öppen yta med stänger i taket för upp till 20 personer att hänga i samtidigt, skivstänger, fria vikter, olika konditionsmaskiner som rodd, cykel och löpband, romerska ringar med mera. Här hålls PT, workshops och gruppträning. Trainics delar lokal med Studio Extremfabriken. 

Personlig Träning

Utvecklas och bli starkare genom kroppsviktsträning. Våra tränare har gedigen erfarenhet inom området med fokus på prehab, rörlighet så väl som säker och progressiv träning. Jobba mot mål som chin-ups, muscle-ups eller handstående med kunniga tränare som anpassar träningen till just din personliga nivå.

PT Online

Träna vart det passar dig bäst, på resande fot eller ditt närmaste gym. Vi hjälper dig med ett personligt träningsupplägg. Tjänsten inleds med en konsultation där vi tar reda på dina mål, nivå och träningshistorik. Sedan tas ett skräddarsytt upplägg fram med videos kopplade till övningarna, coachning online, uppföljningar och justering av programmet. 

Gruppträning

Prova ett nytt och utmanande gruppass! Här finns möjligheten att träna Calisthenics i Stockholm. Tillsammans med en mindre grupp kör ni ett tufft och roligt träningspass med fokus på kroppsviktsövningar. 


Kontakt

Drottningholmsvägen 17, 112 42 StockholmTjänster

Gruppträning
Onlinetjänster med 6% moms
Personlig tränare (PT)

Köp direkt

Personlig Träning
Personlig Träning (Paket á 10)
FV
Privat
8 500 kr
Personlig Träning (Paket á 5)
FV
Privat
4 750 kr
Personlig Träning (Ej paket)
FV
Privat
1 000 kr
Personlig Träning Online
PT Online En Träningsperiod
FV
Privat
2 000 kr
PT Online Fyra Träningsperioder
FV
Privat
1 600 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd