master
Tjejmilen

Tjejmilen

TJEJMILEN, 4 september 2021

10 SKÖNA KM

Den 4 september 2021 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. Tusen och åter tusen tjejer samlas på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver.

PRISER

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.

Anmälan är personlig, bindande och går inte att överföra till annan deltagare.

Genom att du anmäler dig till något av de lopp som Marathngruppen arrangerar godkänner du Marathongruppens vid var tid gällande Allmänna Villkor. Läs dem fullständiga villkoren här https://registration.marathongruppen.se/Terms.aspx

För mer information om loppet vänligen besök hemsidan.

START

Start kl 13.00 Tjejmilen har start och mål vid Filmhuset på Gärdet i Stockholm. Första start är kl 13.00. En perfekt tid – oavsett om du är sjusovare, har en sen fredagskväll eller reser till Stockholm på lördag morgon.

FUN RUN ELLER TIDTAGNING

Välj mellan Fun Run och TidtagniTjejmilen är ett lopp som passar alla. Spring för fullt om du satsar på en viss tid – eller ta dig runt banan i lugn och ro. Det finns 12 olika startgrupper, du väljer grupp efter din förväntade tid. Startgrupperna stänger vartefter de blir fulla – så anmäl dig i tid. Du väljer tidtagningsklassen eller FunRun. Med tidtagning får du din tid angiven i resultatlistan här på hemsidan. Med FunRun får du ingen tid – utan får hålla koll på den själv om du vill. FunRun-deltagarna kan välja att starta i grupp 5-12. Du väljer själv grupp när du anmäler dig. Du som springer fort startar tidigt, du som vill promenera väljer den sista gruppen. Barnvagnar och stavgångare hänvisas till startgrupp 12. I tidtagningsklassen kan du starta i alla grupper. Grupp 1-4 är reserverade för de snabbaste löparna som har klarat någon av följande tider under 2017 eller 2018

BANAN

Tjejmilens bana går på Gärdet och Södra Djurgården. Det är en flack och lättlöpt bana som till stor del går längs vattnet. Vid cirka 7 kilometer finns banans egentligen enda backe att tala om. Banan är kontrollmätt och mäter 10 000 meter. Det finns 4 vätskestationer.

NYHET!
TJEJMILEN TRAIL!

Till årets stora tjejfest  bjuds det på en ny härlig upplevelse – Tjejmilen Trail! 10 kilometer i varierad och bitvis utmanande terräng i skogen bakom Tjejmilens evenemangsområde, men med start och mål mitt i folkfesten på Gärdet. Naturskön löpning blandat med puls och fest är receptet för denna härliga löpupplevelse. Välkommen till start!

 

FÖRETAG/GRUPPANMÄLAN

Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund?

Då är det dags att ni gör något nytt! Den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla större grupper och bokning av evenemangstält, den perfekta vädersäkrade mötesplatsen innan, under och efter loppet.

Låter detta intressant? Kontakta Fanny Binette ansvarig för företagsförsäljning på Marathongruppen, på Fanny.Binette@marathongruppen.se så hjälper hon er vidare med anmälan.

KONTAKT

TJEJMILEN Ett evenemang av Marathongruppen med friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK. Marathongruppens överskott går till 100% tillbaka till idrotten. 

Undrar du över något så kontakta gärna oss gärna E-mail: info@tjejmilen.se Telefon: 08-545 664 40 måndag till fredag kl 9–12 och 13–16.

Missa inte Tjejmilen 21K 25 april, Vårruset maj-juni och STHLM 10 11 juni. Tre passande lopp i förberedelserna inför Tjejmilen.

För att se alla våra erbjudanden här hos Actiway, sök då på Marathongruppen under friskvård.

För mer information om loppet vänligen besök hemsidan.


Kontakt

Sandhamnsgatan 80, 115 22 StockholmTjänster

Jogging
Laganmälan motionslopp
Löpning
Övrig styrke- och konditionsträning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd