Susannes Friskvårdshörna - ActiWay
master | PHP 7.4

Susannes Friskvårdshörna

Jag Susanne på Susannes Friskvårdshörna har alltid känt ett kall att hjälpa kvinnor så därför har jag valt att endast behandla kvinnor.

 Taktil massage är en djupavslappnade beröringsmassage med lätta bestämda strykningar över kroppen enligt ett visst mönster. Effekter som kan uppnås: lindring av smärta, avslappning, mindre stress, mindre oro och ångest, bättre sömn mm

Regndroppsmassage/teknik är en mjuk och djupgående behandling där eteriska oljor av bästa kvalitet arbetas in med en speciell teknik  längst ryggraden och fötternas ryggradszon. Effekter som kan uppnås: effektiv vid rygg och nackproblem, stärker immunförsvaret, avhjälper vid stress och oro, stimulerar känslomässig läkning bl.a

Aditi-kinesologi är en djupgående energibalanseringsmetod. Där kroppens fysiska och psykiska jämvikt testas och balanseras. Aditi står för "utan gräns"

Reikihealing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingmetod. Man behöver inte" tro på healing" för den ska fungera. Modern forskning om Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Svensk klassisk massage

Nu utövar jag även svensk klassisk massage. 

En djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning.                             


Kontakt

Desarehult 2, 511 96 Berghem


Tjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Kinesiologi
Massage

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd