StressaAv / Vänliga Villan YOGA - ActiWay
master | PHP 7.4
StressaAv/Vänliga Villan

StressaAv / Vänliga Villan YOGA

Välkommen till StressaAv, Vänliga Villan YOGA i Edsbro.

Unna dig att ta hand om dig, hela dig, det är du värd! Här på Vänliga Villan i Edsbro hittar du balans och välbefinnande för kropp och själ. Du kan njuta av medicinsk avstressande yoga, guidad meditation, coaching inom mindfulness, stresshantering, kurser, event, avslappnande reiki healing, klangmassage, gongbad för kroppsbalansering och minska stress. Miljön i Roslagen är magisk, drömsk och vacker.

Vänligt Välkommen till liten personlig oas vid näckros-å, hoppas vi ses! 

Friskvård & prisbild StressaAv/Vänliga Villan 2018 (för Actiway)

YOGA drop-in-klasser

Klasser som är öppna för alla: MediYoga, guidad meditation Yoga Nidra, Yin Yoga, guidad Gongbad & klangmeditation. Se kalender för drop in här: http://stressaav.nu/schema-drop-in/

Investering: 10-klippkort pris 1050 KR för Actiway.

Klippkortet är giltigt 1 år från att det tecknas och kan användas på alla yogaklasser. Klippkort ger också 15% rabatt på övriga event/föreläsningar samt coaching/behandlingar på Vänliga Villan. 

PT-Yoga

Privat anpassad yoga efter dig. Första gången är på 1,5 timme då ingår privat genomgång av din dagsform 650kr. Pris sedan per tillfälle, om 60 minuter, är 450kr om du bokar 10 tillfällen. 550kr per tillfälle om du bokar 5 tillfällen. 

SkrattYoga 

Skrattyoga är ett lustfyllt sätt att öka gemenskap i en grupp, öka kreativitet, öka fokus, boosta må-bra-hormoner och minska stress. Vid bokning av skrattyoga åker cert. skrattyogainstruktör till företag/organisation/fest eller dylikt. Prisbild varierar gällande storlek på grupp och tidsomfattning på klassen. Det kan röra sig om allt från 150kr/person till 250kr/person. Här kan även företag/organisation få mängdrabatt. För mer info prisbild/bokning kontakta direkt tanja@stressaav.nu

Privat YOGA-klass/kurs

OM ni är minst 5 personer och vill boka privat yogaklass/yogakurs, kommer vi överens om prisbild, beroende på omfattning antal och om ni har yoga hos oss på Vänliga Villan eller i annan lokal. Mejla tanja@stressaav.nu för bokningsinfo och prisbild. 

Mindfulness coaching

Mindfulness är ett fungerande sätt att öka sin närvaro, minska stress, öka fokus och kreativitet. Mindfulness har även visat sig fungera för att bryta vanor/ovanor, stötta vid mental trötthet, utbrändhet. Vi utgår från dig och dina behov för att sedan varva med andningsövningar, reflektionsövningar, meditation och mindful yoga. Både för privat coaching, samt coaching på företag/organisationer. Upplägg samt omfattning enligt ö.k och personligt för varje uppdrag.

Investering: 930kr per tillfälle. 870 kr per tillfälle om man bokar 10 tillfällen. 

Stresshantering coaching

Stress är något många har omkring sig och  att drabbas av inre och yttre stress påverkar även allmäntillstånd, såväl fysiskt som mentalt. Om du kommer till oss för stresshantering utgår vi helt från dig och din situation på ett tryggt sätt. Vi hittar coaching där vi kombinerar avstressande övningar från kbt (kognitiv beteendeterapi, mbsr (mindfulness based stress reduction), guidad meditation, djupandning, mindful yoga med mera. Vi utför privat coaching, samt coaching på företag/organisationer. Upplägg samt omfattning enligt ö.k och personligt för varje uppdrag. 

Investering: 930kr per tillfälle. 870 kr per tillfälle om man bokar 10 tillfällen. 

Avslappningsmassage Sound detox/klangskålar/gong

Tonerna av klangskålar och gong har använts i tusentals år för att ge avslappnande massage med. Skålarna placeras på och utanför kroppen, där du fullt påklädd sedan får njuta av ljud och vibrationerna av skålarna när terapeuten slår på dem på olika sätt. 

Investering: 60 minuter 680kr 

Reiki Healing

Flertal har mycket stress i sin livssituation och upplever mental trötthet. Reiki healing, som har sin ursprung i Japan och rötter från  Tibet, är en balanserande avslappningsform som använts i tusentals år. Många finner det avslappnande att utan att prestera, få ta emot reiki healing. Detta är en mycket stillsam, mjuk och effektiv behandlingsform som balanserar kroppens energisystem, minskar stress, ökar balans och ger harmoni. Alltid med kläderna på. Reiki är numera godkänd som rehabiliterande friskvård enligt Skatteverket. 

Investering: 60 minuter 700 kr

Det går också utmärkt att boka Reiki Healing på distans. Vid bokning ange om du vill ha healing på distans. För distanshealing kommer vi överens om prisbild.


Kontakt

Almungevägen 55, 762 97 Edsbro


Tjänster

Avslappningsmassage
Förebyggande behandlingar
Gruppträning
Meditation
Mental träning
Mindfulness
Skrattgympa
Stresshantering
Yoga
Övrig hälsorådgivning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övriga produkter - Ej friskvårdsbidragsberättigade
Övrigt

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd