master
Ewa Demahina - MindBodyAwakening

Ewa Demahina - The Touch of Trust

VÅRSKÖNT!

Under April&Majmånad erbjuder jag dig en 60 minuters massage / healing för 750kr (ordinarie pris är 900kr). Du kan även handla presentkort att nyttja året ut.

The Touch of Trust

Jag är en kvalificerad och passionerad kroppsterapeut med 21 års erfarenhet av att finnas som support för människor. Jag låter din   kropp få bestämma tempot och djupet av min beröring "ibland vill man att ha riktigt djup behandling, men kroppen vill bara vila " - då finner jag med mina olika tekniker ett sätt att tillfredställa båda din kropp och ditt sinne och nå ett balanserat resultat.

Min repertoar är bred, men de mer klassiska behandlingarna är Massage, KranioSakralt helande, MindBodyAwakening, Reikihealing och Samtal.

Läs mer på bokadirekt http://spiritcloset.bokadirekt.se/ eller min hemsida:  www.spiritcloset.com 

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mer om mig och vad jag förmedlar och erbjuder. Jag arbetar ibland utanför Göteborg så om du inte finner den tiden du söker i kalenderna, tveka inte att kontakta mig, enklast på sms så kan vi säkert finna något som fungerar för oss båda.

För att se bokningsbara tider vänligen gå till bokadirekt eller ring/smsa mig på 0705-851575

Ser fram emot vårt möte

Ewa Demahina


Kontakt

Karl Gustavsgatan 22B, ög, 411 25 GöteborgTjänster

Avslappningsmassage
Förebyggande behandlingar
Kinesiologi
Massage
Massage på jobbet
Meditation
Mental träning
Mindfulness
Onlinetjänster med 25% moms
Ryggmassage
Stresshantering
Yoga
Örtbad
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd