Sabbatsbergs Ryggcentrum - ActiWay
master | PHP 7.4
Sabbatsbergs Rygg & Nacksjukgymnastik, Rehabilitering och Smärtcentrum AB

Sabbatsbergs Ryggcentrum

Vårt mål är att erbjuda dig en helhetsbedömning, både inom frisk- och sjukvård, med lämplig individanpassade åtgärder, rätt diagnostik och behandling . Hos oss är patienten alltid i centrum.

Sabbatsbergs Ryggcentrum

Ett medvetet val

Sabbatsbergs Ryggcentrum tillhandahåller både friskvård- och sjukvårdstjänster. I ramen för friskvård erbjuder vi massage, fotvård och mindfulness. Våra sjukvårdstjänster riktar sig till kunder/patienter som söker för bedömning och behandling av akuta eller långvariga smärttillstånd, samt preoperativ och postoperativ rehabilitering i ländrygg, bäcken, höfter, knän, fötter, nacke, axlar och armbågar.

Vi vill göra skillnad

Vårt mål är att erbjuda dig en helhetsbedömning, både inom frisk- och sjukvård, med lämplig individanpassade åtgärder, rätt diagnostik och behandling . Hos oss är patienten alltid i centrum.

Medicinsk massage - Vilka kunder är lämpliga för behandlingar:

Medicinsk massage är en skonsam, smärtlindrande och rörelseökande behandling; perfekt för dig som lider av olika smärttillstånd, oavsett din ålder, var du har ont eller hur smärtan uppstått.

Genom att öka cirkulation och reducera spänningar är målet att minska smärta och återställa normal funktion just för dig.

Medicinsk massage är en flexibel behandlingsteknik som lätt anpassas till alla åldrar och belastningskänslighet.

Massagen utförs av Leg. naprapat och grundar sig således i en gedigen medicinsk utbildning, som garanterar att du är i trygga, kunniga händer. Alla patienter som upplever stelhet, smärta, värk och svagheter i rygg, nacke, axlar, höfter, knä, fötter och vader är välkomna att boka bedömning hos våra naprapat. Behandlingen kan också fungera avkopplande och stressreducerande.

Tidsbokning sker i första hand via Boka direkt, klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan:

Bokadirekt


Kontakt

Dalagatan 9b, 113 61 StockhomTjänster

Akupunktur/akupressur
Avslappningsmassage
Fotmassage
Fotvård
Förebyggande behandlingar
Laserbehandling
Massage
Mindfulness
Ryggmassage

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd