master
Jessica Lönnqvist

ReShape

Vi hjälper människor med hälsa som livsstil för att känna sig friskare och starkare i sin vardag.

Mitt namn är Jessica, grundare av ReShape och mamma till fem, PT med fokus på dom som liksom jag vill ha ett hälsosamt liv trots det hektiska livspusslet.

Tränare och mamma till 5

Mitt namn är Jessica, jag är grundare av ReShape och mamma till fem. Jag är licensierad personlig- och medicinsk tränare med fokus på dom som liksom jag vill ha ett hälsosamt liv trots ett hektiskt livspussel. Jag tar mitt uppdrag som personlig tränare på största allvar och kan gå över eld för att hitta nya sätt för att få mina klienter att nå sina mål. Jag är utbildad på The Academy, en av Sveriges ledande skolor för yrkesutbildningar inom träning, kost och hälsa. Mina lärare och mentorer är några av Sveriges mest framstående inom träning och forskning inom medicinsk träning.

Mina styrkor

  • Lyhörd – Mina klienter brukar berömma mig för att vara en sån bra lyssnare, att jag tar till mig och förstår vad mina klienter säger.
  • Envis – Även om du ger upp så gör inte jag det, jag ger aldrig upp. En trygghet tycker mina klienter som ibland behöver den där sparken eller extra samtalet för att komma igång igen.
  • Ödmjuk – Jag är ödmjuk inför det faktum att det här är min profession, men det kan vara Din första gång du gör en viss övning. Det får ta tid, och det är viktigt att du känner dig trygg tillsammans med mig.
  • Noggrann – Jag lämnar ingenting åt slumpen, ditt kost- och/eller träningsprogram är anpassat för Dig. Jag djupdyker i böcker, ringer en mentor och lägger all tid som krävs för att lösa just Din utmaning.
  • Jag har varit där – Jag har större delen av mitt liv arbetat som cafébiträde med dålig rygg, ont i knän och trasiga axlar som resultat. 2017 fick jag mitt andra barn samt att jag några år tidigare fått 3 bonus barn. Under mammaledigheten tog jag upp mitt intresse för kost & hälsa och började fördjupa mig i alla böcker jag kom över. Under våren 2018 fick jag möjligheten att delta på ett exklusivt event arrangerat av bl a The Academy (min skola) där jag tack vare min motivering, vann en komplett utbildning till att bli lic. personlig tränare. Det blev starten på min nya karriär. Sedan dess har jag inte slutat att vidareutbilda mig och fördjupa mig i träning och hälsa. Och i anslutning till min PT utbildninga så studerade jag vidare till att bli lic. kostrådgivare och lic. medicinsk tränare. Jag arbetade under en period för en av de större gym-kedjorna men insåg snabbt att jag vill mer. Några mässor och kontakt skapande senare så startas ReShape.


Varför ReShape?

ReShape är grundat för att vara ett alternativ till de stora kedjorna. Ett alternativ där varje klient kan känna sig trygg och hörd. Där varje ny klient är början på en förändringsresa mot en ny hållbar livsstil. ReShape finns till för att sprida kunskap, inspiration och träningsglädje till hela det Svenska folkhemmet. Det gör vi genom att vara engagerade, vara Du och Jag med våra klienter och genom att vi tar oss tid.
ReShape hjälper människor med hälsa-som-livsstil så att de känner sig friskare och starkare i sin vardag.

Mina Utbildnings Certifikat
https://theacademy.se/certificate/18-8015/

Min Nationella PT Licens
https://ptlicens.se/personal-trainer/jessica-lonnqvist/ 

Hemsidan
https://reshape.nu/ 

Facebook
https://www.facebook.com/reshapesthlm/ 

Instagram
https://www.instagram.com/reshapesthlm/ 

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/reshapesthlm


Lycka till!

Mvh Jessica
ReShape


Kontakt

Bryggargatan 2, 149 41 NynäshamnTjänster

Core
Crossfit
Fystester
Gruppträning
Gym/gruppträning
Kostrådgivning
Onlinetjänster med 25% moms
Onlinetjänster med 6% moms
Personlig tränare (PT)
Stegtävling
Styrketräning
Utmaningar
Viktminskning

Köp direkt

PT Online Coaching
16 veckor
3 195 kr
2 876 kr
12 veckor
2 695 kr
2 426 kr
8 veckor
1 995 kr
1 796 kr
Kostrådgivning
16 veckor
1 495 kr
1 346 kr
12 veckor
1 295 kr
1 166 kr
8 veckor
995 kr
896 kr
Kostschema
Kvinna
300 kr
225 kr
Man
300 kr
225 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd