master
Saeid Hosseinpour

PMC massage

Generell rabatt 50 %.

  PMC-center har ett avkopplande, säkert och vackert utrymme. Personal en har stor specialitet, färdigheter och erfarenhet som de kan ge vad du förväntar dig från ett massagecenter. Skillnaden mellan PMC och andra massagecentraler är att du inte bara får avkopplingsmassage utan att du också påverkas av massageterapi och under flera sessioner kommer alla dina fysiska och neurologiska problem att lösas. Jag hoppas att våra kunder mår bättre både fysiskt och psykiskt efter sessionerna. Få en egen massör på din arbetsplats som älskar att hjälpa sina kunder så att de mår bättre i sina muskler Just nu bjuder vi på 2 timmars kostnadsfri prova–på–massage* Företagsmassage på Din arbetsplats – Friskvårdsmassage stärker frisknärvaron, påverkar sjukfrånvaron, ökar trivseln och skapar ett företag med lite långtidsfriskare medarbetare. Vi erbjuder avtal under längre eller kortare perioder och online bokning. Ert företag väljer det upplägg som fungerar bäst för er. Både våra massörer Saeid och Punia är utbildade psykologer från hemlandet och yogalärare. De har jobbat professionellt som yumeihoterapist sedan 2008. De har också flera vetenskapliga artikler om yogas effekt på sömnkvalitet, ångest och minne.

Saeid &Punia

PMC massage salong   

Vad är Yumehio Terapi (JAPANSK Massage)

Yumeiho®-terapi är en förebyggande och terapeutisk metod, en holistisk japansk remedialmassage och manuell terapi som används för att behandla många medicinska tillstånd samt förbättra mental och fysisk hälsa.
Ryggvärk, ischias, skolios, diskbråck, ledproblem och muskelspänning är bara några av de hälsoproblem som kan behandlas framgångsrikt med Yumeiho®-terapi. Ytterligare fördel är känslan av total avkoppling.
I västerländsk medicin separeras manuella terapier traditionellt till reformeringsterapier med tonvikt på justering av benramen (Kiropraktik, Osteopati, Seitaiho) och musklerterapier (massage, aromatouch, akupunktur). Men det finns många behandlingar som innehåller båda aspekterna (strukturell integration, yoga, thailändsk massage och shiatsu - för att bara nämna några!).
Yumeiho-terapi innehåller också båda målen, med speciella sträcknings- och gungrörelser i kombination med en mild djupvävnadsmassage för att producera snabb och effektiv smärtlindring.
Oljemassage innebär att stimulera vävnaderna i kroppen vid händerna med massageoljan för att främja hälsa och föryngring för hela kroppen. Oljemassage är utformade för att låta händerna glida lättare under massagesessionen. Oljemassage ger maximal avkoppling för både kropp och själ. Oljemassage är verkligen ett underbart sätt att lindra den stress och spänning som har samlats i kroppen under en trött dag. Fördelarna med oljemassage: 1.Oljemassage kan hjälpa dig att koppla av och bli av med negativa tankar som väcker stress. 2.Det kan hjälpa dig att läka och återfå din andliga och emotionella balans. 3.En av de viktigaste fördelarna med oljemassage är att den förbättrar blodcirkulationen och samtidigt hjälper till att sänka blodtrycket, vilket är en viktig faktor för personer som lider av problem relaterade till högt blodtryck. 4.En underbar oljemassage slappnar av din kropp och främjar en bättre sömn i flera dagar. Oljemassage inducerar mental och andlig helande, därför har många upplevt en djupare och mer vilsam sömn. 5.Oljemassage ökar flexibiliteten i dina leder. 6.Det hjälper kroppen att effektivt eliminera toxiner från organismen och därigenom främjar en bättre hälsa.
Yoga Terapi
Yogaterapi är en typ av terapi som använder yogaställningar, andningsövningar och meditation för att förbättra mental och fysisk hälsa. Det holistiska fokuset på yogeterapi uppmuntrar integrationen av sinne, kropp och ande. Modern yogeterapi täcker ett brett utbud av terapeutiska metoder, som innehåller element från både fysioterapi och psykoterapi. Fördelar med yogaterapi: Yogaterapi kan hjälpa dig att minska eller hantera symtom, förbättra funktionen och förbättra dina övergripande utsikter i relation till hälsotillstånd som: Astma skolios Diabetes Depression Ångest Sömnlöshet hypertension Matsmältningsfrågor Artrit Trauma Rehabilitering
Behandling            30 Min            60 Min
Yumehio Terapi    400:-               650:-
RelaxMassage      350:-               550:-
Olje Massage        400:-               650:-
Yoga Terapi          350:-               550:-
Energi Healing      400:-               650:-
https://www.pmcmassage.se/


Kontakt

Österlånggatan 30, Trollhättan, 461 30Tjänster

Avslappningsmassage
Balansträning
Förebyggande behandlingar
Hypnos
Massage
Massage på jobbet
Mental träning
Mindfulness
Ryggmassage
Stresshantering
Yoga
Zonterapi
Övrig hälsorådgivning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd