master
Ortomed Stockholm, Kista

Ortomed Stockholm, Kista

Löpanalys & löpteknik: 990 kr

Våra löparspecialiserade fysioterapeuter erbjuder ett unikt löpanalyskoncept samt ett helhetsomhändertagande av löpare på alla nivåer. Löpanalysen innehåller funktionsanalys för löpare ihop med filmad och videoanalyserad löpning. Löparen får en samlad bedömning, behandlingsplan och direkta tips och råd på specifika löpövningar samt löpteknik.

Boka en tid för "löpanalys nybesök" i vår webkalender. Vår löpanalys är godkänd som avdragsgill friskvård av skatteverket och du kan enkelt nyttja din friskvårdspeng genom Actiway. Vi hjälper dig att registrera detta när du är på plats hos oss.  

Ortomed Löpanalys - för elitlöpare och motionärer

Vårt löpanalyskoncept är framtaget av våra fysioterapeuter med egen erfarenhet av löpning på elitnivå samt som tränare för andra elitlöpare. Konceptet bygger även på den vidareutbildning vi genom åren fått inom fotens och underbenets skador, biomekanik, behandling, rehab, löpanalys och löpteknikträning från kurser hos några av världsledande forskare inom inom fältet. I tillägg tillverkar vi ortopediska skoinlägg för löpning och swimrun samt erbjuder avancerad undersökning och behandling av relaterade skador. Sammantaget erbjuder vi ett unikt och kompetent omhändertagande inom området och vi har elitlöpare som reser långväga för vår bedömning och råd.

Vi älskar att bedöma och analysera löpförutsättningar, löpteknik och eventuella löprelaterade besvär och hjälper dig gärna med detta eller om du bara vill komma igång med löpträning på ett sundt sätt och med ett lätt, snabbt och effektivt steg. 

Ortomed Sverige AB

Ortomed Sverige AB bedriver sedan 2007 privatvård och friskvård inom muskuloskeletal medicin, ortopedi och fysisk aktivitet och hälsa.

Ortomed har privata mottagningar i Göteborg och Stockholm och erbjuder avancerad undersökning och behandling åt försäkringsbolag, företag och privata kunder samt friskvårdstjänster åt företag. Ortomed erbjuder även ortopedmedicinsk fysioterapit genom digital vård - vård online. 


Kontakt

C/O Friskis & Svettis, Knarrarnäsgatan 3, 164 40 KistaTjänster

Fystester
Löpning

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd