Svenska   English Logga in
Frid i sinnet

Frid i Sinnet

Frid i Sinnet för bättre samklang med dig själv
Jag ger dig verktyg till din "må-bra-verktygslåda". Stresshantering är min specialitet.

Coachtruck till din arbetsplats
Frid i Sinnet kommer gärna ut till din arbetsplats. För att skapa ett personligare och avslappnat mötesrum så kommer jag med min husbil, coachtruck, till dig och dina kollegor och parkerar utanför kontoret. Därtill håller jag gärna även föreläsningar och workshops i stresshantering.

Hur vill du att ditt liv ska vara?
Att utvecklas är att leva. En kris är en möjlighet. Det är dina behov som styr var vi börjar och var vi slutar. Vad du vill uppnå styr hela upplägget av vårt samarbete.

Motivation och vilja är nyckeln till din framgång. Jag kan inte trolla, men jag vara ditt bollplank och din samtalspartner. Jag kan ge dig övningar och en verktygslåda att använda i vått och torrt.

Varmt välkommen att höra av dig för ett första förutsättningslöst samtal!

Jag är ansluten till Competencer så det går utmärkt att anlita mig även om du bor på annan ort eller reser mycket i tjänsten!https://www.competencer.com/profile/sophie-joelsson

 

I Sverige är det relativt nytt att vända sig till en utomstående för att prata av sig. Men det är även relativt nytt att sitta 10-15 timmar om dagen framför en skärm och knyta kontakter via sociala medier.

De senaste 50 000 åren har 800 generationer levt, utav dessa har 650 bott i grottor. Endast 1-2 av dessa generationer har haft tillgång till blodtransfusioner, AC, TV och ... Smartphones. Mot denna bakgrund är det solklart varför våra kroppar och hjärnor behöver hjälp, vi är inte vana att sitta still framför skärmar inomhus, under tusentals år har vi rört på oss och socialiserat med andra.

Unna dig friskvård för att visa dig själv att du är den viktigaste personen i ditt liv, det är du värd. Frid i Sinnet fokuserar på stresshantering, coachning och samtal. Grubblar du över något? Ta dig tid att reda ut det med min hjälp så får du energi över till något roligare!


Kontakt

Johannesbergsgatan, 591 36 MotalaTjänster

Förebyggande behandlingar
Meditation
Mindfulness
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd