Yogaochinrebalans - ActiWay
master | PHP 7.4
norberg & monastra AB

Yogaochinrebalans

Beskrivning

Yoga och inre balans är en mindre yogastudio där man fokuserar på en stark och stabil grund som utvecklas till mer avancerad undervisning. Studion grundades av Hilda Norberg som är auktoriserad i ashtanga yoga och har undervisat yoga i 16 år. Samtliga instruktörer har en gedigen utbildning för att du ska få maximalt stöd i din praktik och klasser med max 15 personer gör det möjligt att ge var och en extra tid och utrymme. Våra fysiska förutsättningar är väldigt olika och det är viktigt att ta hänsyn till!

Yoga och inre balans erbjuder Ashtanga yoga, Yin yoga, Hatha yoga, Dynamisk yoga, Coreyoga, Pilates och Barre  Alla klasser har fokus på linjering, balans, styrka och andning och varje klass avslutas med avslappning.

De flesta av oss har svårt att koppla av och vara närvarande- en fysisk yoga metod kan hjälpa oss att bli mer närvarande i kroppen. Yogan gör dessutom kroppen starkare och smidigare.

Vi har terminskort, kurs, och klippkort. 

Varmt välkommen!

Bra att veta

  • Yogamatta finns att låna för dig som inte har egen. Ta med egen handduk.
  • För att du ska få ut så mycket som möjligt av din praktik rekommenderas en kurs. Kurserna innefattar grunderna och undervisningen är planerad vecka för vecka.
  • Studion är öppen 15 min innan och efter klass.
  • Ingång från stora entrén, lyktor och skylt utanför, studion ligger in till vänster. 

Kontakt

stockholmsvägen 47, 182 78 stocksundTjänster

Core
Gruppträning
Pilates
Yoga

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd