Nillas kostrådgivning och coaching online - ActiWay
master | PHP 7.4
Inspirilla

Nillas kostrådgivning och coaching online

Jag hjälper dig med att förändra vanor, med recept och kostplan, kroppsuppfattning, stress, beroendebeteenden och att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser.

Hej och välkommen till mig!

Förutom utbildad kost och näringsrådgivare och coach är jag även författare, bloggare och receptutvecklare med flera påbyggnadsutbildningar inom yoga, nutrition och holistisk hälsa. Jag arbetar heltid med egen verksamhet via plattformen Nilla's Kitchen sedan 2012. Läs mer om Nilla här: https://nillaskitchen.com/nilla-gunnarsson-om-mig/

Om kostrådgivningen

Maten som jag sätter samman för dig har effekten att vara hormonreglerande, inflammationsdämpande, balanserande för tarmfloran och är blodsockerbalanserande. Den är anpassad till dig, din vardag och dina behov. Jag arbetar med ett holistiskt perspektiv vilket innebär en helhetssyn på människan - sinne kropp och själ. 

OBS! Inga tidsbestämda kalori-begränsande dieter förekommer - jag rekommenderar mat som är uppbyggande och balanserande för din individuella utgångspunkt långsiktigt. Självklart med beräkning av kalori- och närings-innehåll - men i syfte att uppnå balans och hälsa och inte t.ex. snabb viktminskning.

Om Coachingen

Du som vill ha hjälp med underliggande orsaker till stress söker den här tjänsten. Genom coachingen hjälper jag människor bl.a. med stress, förändra tankemönster, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt. 

Om onlineprogrammet

Onlineprogrammet "21 dagar ren och läkande mat" startar 7-9 ggr per år. Bokar du via Actiway hamnar du automatiskt i näst kommande omgång men du kan byta det datumet om du vill till när som helst under året. När du bokar via Actiway blir du kontaktad av mig inom 48h via mail för registrering. Om du inte fått mail från mig inom 48h är något fel, kontakta isf mig via mail eller telefon. Här hittar du kommande datum: https://nillaskitchen.com/produkt-kategori/onlineprogram/

Vad händer när du bokar rådgivning/coaching?

När du bokar en tjänst via Actiway blir du kontaktad av mig inom 48h via mail för att avtala en mötestid. Oftast får du en länk till min bokningskalender. Om du inte fått mail från mig inom 48h är något fel, kontakta isf mig via mail eller telefon. 

Möten online via video

Vi ses via Zoom, Google Meet eller Skype. Jag skickar alltid länk till Zoom när du bokat; vill du ses på annat sätt, meddela mig det så ordnar vi det. Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr när vi ses. Tiden för vårt möte respekteras alltså på samma sätt som om du kom till mig på mottagning - då fungerar det precis lika bra som att ses i samma rum! Det är viktigt att du har testat videofunktionen innan vi ses.


Kontakt

Slipgatan 8, 117 39 StockholmTjänster

Kostrådgivning
Mental träning
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning

Köp direkt

Kostrådgivning online (60 min)
Holistisk kostrådgivning (60 min)
FV
Privat
989 kr
21 dagar ren, läkande mat -onlineprogram
21 dagar ren och läkande mat
FV
Privat
929 kr
Kostrådgivning online 3v.
Holistisk kostrådgivning (3 veckor)
FV
Privat
3 300 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd