master
Inspirilla

Kostrådgivning online

Nilla Gunnarsson erbjuder kost och näringsrådgivning samt stresshantering för privatpersoner och företag/organisationer. En del av tjänsterna erbjuds som interaktiva onlineprogram. Nilla är författare, bloggare kock och receptutvecklare, hon är utbildad kost & näringsrådgivare, NLP-coach och yogalärare med bakgrund som kock och pedagog. Läs mer om Nilla här: https://nillaskitchen.com/nilla-gunnarsson-om-mig/

Maten som Nilla sätter samman i kostprogram har effekten att vara hormonreglerande, inflammationsdämpande, balanserande för tarmfloran och är blodsockerbalanserande. Nilla arbetar med ett holistiskt perspektiv vilket innebär en helhetssyn på människan - sinne kropp och själ. Det betyder att när det är relevant; berör vi inte bara sådant som rutiner, mat och motion - utan också ut bakomliggande orsaker till problem och obalanser. 

OBS! Inga tidsbestämda kalori-begränsande dieter förekommer - jag rekommenderar mat som är uppbyggande och balanserande för din individuella utgångspunkt långsiktigt. Självklart med beräkning av kalori- och närings-innehåll - men i syfte att uppnå balans och hälsa och inte t.ex. snabb viktminskning.

Kostprogram online i grupp

Onlineprogrammet "21 dagar ren och läkande mat" genomförs 5-6 ggr per år (förutbestämda datum) och hittills har 1000-tals deltagare varit med! Det genomförs interaktivt online med stöd av Nilla i grupp varje dag under hela programmet. All information får man via mail och facebook. Det är möjligt att delta utan facebook. Kontakta Nilla för aktuella datum: info@nillaskitchen.com

Individuell kostrådgivning online

Tidsbokning. Först ses vi 60 min via Skype eller annan videofunktion som vi gör upp om; du intervjuas efter en speciellt framtaget frågeformulär som visar din mat- tränings- stress och sömnprofil. Under samtalet utforskar vi din situation här och nu, dina behov, förutsättningar och önskemål. Du får med dig saker att tänka på och utvärdera. Efter vårt första möte skickar jag dig recept och riktlinjer att hålla dig till under tre veckor. Efter ca 3 veckor ses vi för en uppföljning. Du får efter det med dig en summering och fler råd på vägen. 

SAMTAL VIA SKYPE (individuell kostrådgivning) 

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr d.v.s. tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning. Om du inte redan har Skype så kan du ladda ner det via Skypes hemsida. Vi kan också använda Google-hangouts. Jag kontaktar dig efter din bokning och gör upp. 


Kontakt

Slipgatan 8, 117 39 StockholmTjänster

Kostrådgivning
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning

Köp direkt

21 dagar ren, läkande mat -onlineprogram
21 dagar ren och läkande mat
899 kr
Kostrådgivning online 3v.
Kostrådgivning online 3v.
2 850 kr
Kostrådgivning online 60 minuter
Kostrådgivning 60 minuter
950 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd