Kraniosakral terapi och Reconnective healing - ActiWay
master | PHP 7.4

Kraniosakral terapi och Reconnective healing

KRANIOSAKRAL TERAPI

Kraniosakral behandling är en del av Ostopatin och metoden passar dig som vill få en djup avslappning och minska stress och som har olika spänningar i kroppen men inte vill ha för hårdhänt behandling. Trots det mycket mjuka trycket man använder under behandlingen så brukar det effektivt kunna släppa spänningar på en djup nivå.

Rent fysiskt kan en behandling vara enormt avslappnade och släppa på spänningar som hindrar hälsa och välmående, och återställa cirkulation och flöde. Behandlingen kan också vara mycket stressreducerande och har också en påverkan på den emotionella/mentala aspekten av en spänning. Det finns alltid en anledning att spänningen har uppstått.

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.

På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.

Kostnad: 700 kr för en timme

Tidsbokning: Du kan boka tid på Boka.se/karinaberg Det går också bra att ringa för info och tidsbokning: 070-771 03 06.

Mer information hittar du på min hemsida kraniosakral.se


RECONNECTIVE HEALING - direkt eller som distansbehandling

Det är mycket viktigt att förtydliga att Reconnective Healing inte handlar om att bota eller behandla sjukdomar/ syndrom.  Det är en metod att skapa balans och harmoni i kropp och sinne och räknas som friskvård. Det är en mycket påtaglig energi som de flesta känner av på ett starkt men ändå lugnt och balanserande sätt.

  • Reconnective Healing sätter oss i kontakt med och stärker kontakten till de nya frekvenserna av energi, ljus och information som kommer till jorden nu.
  • Det är inte knutet till någon religion utan kopplat till kvantfysik och det finns mycket forskning bla från Harvard, Yale och Stanford som visat effekt i kroppen på både den som ger och får behandling.
  • Det balanserar hela människans alla system
  • Man behandlar inte särskilda symptom och kan därför inte garantera ett specifikt resultat. Ibland kommer healingen som du förväntar dig, ibland kommer den på ett helt annat sätt, men det blir alltid det personen behöver.
  • Trots det händer det ofta att människor blir av med även långvariga problem i kropp och sinne. Andra kan tex uppleva att en process sätts igång som leder till en större harmoni i livet eller en känsla av mer helhet och mening. Eller något annat. Möjligheterna är oändliga.

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt behandling. Jag förstår att detta kan låta konstigt för många människor. Det finns dock mycket forskning som påvisat att Reconnective healing, fungerar både på distans och som direktbehandling, se:
https://www.thereconnection.com/science-research   och:
https://www.adlibris.com/se/bok/science-confirms-reconnective-healing-frontier-science-experiments-9781467948203

Reconnective healing fungerar lika bra på distans som direkt behandling. Om du inte kan komma till mig så kan du få distanshealing. Först bestämmer vi en tid som passar. Sessionen startar med ett kort telefonsamtal. Vi lägger på luren och du ligger bekvämt och kopplar av och bara tar emot frekvenserna som jobbar med dig.  Efteråt hörs vi på telefon. Sessionen tar ca 1 timme, Ca 40 minuter av tiden är själva healingen.

Kostnad:
700 kr. Du kan betala med Swish, Paypal eller till Plusgirot. Du betalar innan sessionen börjar.

Tidsbokning:
Du kan boka tid på Boka.se/karinaberg

 Det finns också möjlighet att prova på en kortare distansbehandling.


Kontakt

Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3, 118 61 StockholmTjänster

Förebyggande behandlingar
Stresshantering
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd