Svenska   English Logga in

Kraniosakral terapi

Behandlingen passar dig som vill få en djup avslappning och minska stress och som har olika spänningar i kroppen men inte vill ha för hårdhänt behandling. Trots det mycket mjuka trycket man använder under behandlingen så brukar det effektivt kunna släppa spänningar på en djup nivå.

Rent fysiskt kan en behandling vara enormt avslappnade och släppa på spänningar som hindrar hälsa och välmående, och återställa cirkulation och flöde. Behandlingen kan också vara mycket stressreducerande och har också en påverkan på den emotionella/mentala aspekten av en spänning. Det finns alltid en anledning att spänningen har uppstått.

Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.

På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den kan självkorrigera och läkas.

Kostnad: 700 kr för en timme

Ring för info och tidsbokning: 070-771 03 06Kontakt

Solrosen Helhetscenter, Rapsgatan 3, 118 61 StockholmTjänster

Förebyggande behandlingar
Stresshantering
Övrigt

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd