Natthanas Spa & Massage AB - ActiWay
master | PHP 7.4

Natthanas Spa & Massage AB

Natthanas Spa och Massage i Växjö

Är du intresserad av att prova thaimassage i Växjö? Med en lång erfarenhet hjälper vi personer med deras stela muskler dagligen. Vi har hjälpt kunder som har haft migrän, spänningar i muskler och stelhet som vi har lyckats bota med hjälp av vår djupgående massage. Unna dig eller någon du bryr dig om en välgörande behandling.

Massage

Traditionell thaimassage
Den traditionella thaimassagen är en mer djupgående massage som påminner som oljemassagen. Den tar på djupet av dina muskler och ger en god effekt på blodtillförseln och musklernas flexibilitet.

Aromamassage
En mjuk och avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp. Njut av en rogivande behandling med väldoftande oljor. Behandlingen genomförs med eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner.

Oljemassage
En blandning av en djupgående thaimassage och aromamassage. Detta är en behaglig och mjukgörande helkroppsmassage. Du kan även välja att göra behandligen med en varm olja.

Hot Stone Massage
En massagebehandling som kombineras av varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Behandlingen är ett tillägg till oljemassagen för att ge en djupare effekt på dina muskler. Behandlingen löser upp muskelknutor och lindrar smärta.

Sportmassage
En djupgående massage för dig som är aktiv med din träning. Sportmassagen är intensiv och effektiv till din kropp som utsätts för hård belastning.

Tygbollsmassage
Massagen görs av tygbollar fyllda med thailändska växter. Växterna har en läkande kraft mot infektioner och skapar en harmoni i din kropp. Tygbollsmassagen används som en medicinsk massage och minskar inflammation samt svullnaden i dina muskler.

Fotmassage
Njut av en välgörande och behaglig fotmassage. Behandlingen är perfekt för dig med trötta fötter då den gör att dina fötter återfår energi och spänst. Det är inte bara avslappnande och skönt utan behandlingen ökar även blodcirkulationen i kroppen.

Prislista

60 minuter: 450 kr
90 minuter: 650 kr
120 minuter: 820 k

Infraröd bastu
Njut av en härlig stund i vår infraröda bastu. Med bastuns strålning går värmen direkt in i kroppen och även tre gånger djupare än i en vanlig bastu. Den djupa uppvärmningen ökar din blodcirkulation och stimulerar ditt hjärta. Den Infraröda bastun har många positiva effekter på leder, muskler och även immunsystemet. I våra 90 och 120 minuters behandlingar ingår 30 minuter i vår infraröda bastu.

Prislista | Infraröd bastu
1 person 200 kr/timme
2 personer 300 kr/timme
3 personer 400 kr/timme


Kontakt

Framnäsvägen 22a, 352 39 VÄXJÖTjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Bastubad
Fotmassage
Fotvård
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Stresshantering
Thaimassage

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd