Mindfully meditation & mindfulness app - ActiWay
master | PHP 7.4
Mindfully Sweden AB

Mindfully meditation & mindfulness app

Meditation & mindfulness på svenska

Mindfully meditation mindfulness

Meditationsappen Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska, framtagna av Sveriges ledande experter. Appen är både för dig som vill lära dig meditera och för dig som vill utveckla din praktik. Det släpps nytt innehåll varje vecka. Mindfully är meditation både för din hjärna och ditt hjärta, för ett mer närvarande och hälsosamt liv.

Appen finns för både iPhone och Android.

Det som skiljer Mindfully från i princip alla andra meditationsappar är att den består av två delar: meditation och kunskap.

Meditation
Här hittar du ca 200 guidade meditationer utifrån olika teman som lycka, stress och sömn. Men även efter vad du behöver just nu, oavsett om du är stressad och behöver varva ner efter jobbet eller om du känner dig orolig. Här hittar du också guidade meditationer för när livet händer, som inför första dejten eller om du måste jobba hemifrån. Under fliken serier hittar du kurser där du kan fördjupa dig inom närvaro, social mindfulness och självmedkänsla framtagna av Sveriges ledande experter.

Kunskap
Här kan du lyssna på gamla och nya avsnitt av Sveriges största podcast om meditation, Meditera Mera, helt fritt från reklam. Du hittar även insikter som sammanfattar vinsterna av att meditera, tillsammans med den vetenskapliga frontlinjen om meditation och mindfulness. Sist men inte minst hittar du också en Q&A där vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om meditation så att du kan komma igång direkt.

Så här bokar du
1. Välj ett abonnemang i menyn till höger (nedan på mobil)
2. Ladda ner Mindfully-appen i App Store om du har en iPhone, eller på Google Play om du har en Android och registrera dig. Obs! Starta inte något abonnemang i appen. Om du registrerar dig med en annan e-postadress i appen än den du använder här på Actiway, maila den till friskvard@mindfully.nu
3. Inom en arbetsdag uppgraderar vi ditt konto och meddelar dig via e-post. Du har nu tillgång till Mindfullys fulla utbud!

Kontakt

Råsundavägen 117 B, 169 50 SolnaTjänster

Meditation
Mental träning
Mindfulness
Onlinetjänster - Icke pulshöjande aktiviteter 25% moms
Onlinetjänster med 25% moms

Köp direkt

Abonnemang app
1 månad abonnemang
FV
Privat
99 kr
6 mån abonnemang
FV
15%
Privat
505 kr 594 kr
12 mån abonnemang
FV
30%
Privat
832 kr 1 188 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd