Menovum Coaching & Utveckling - ActiWay
master
Menovum Coaching & Utveckling

Menovum Coaching & Utveckling

Personlig utveckling för ditt välmående

Coachsamtal online: Stresshantering och mental träning för att skapa ett välmående och hållbart liv

Jag heter Annette och är certifierad ICF coach. Jag erbjuder coachande samtal för att hjälpa dig att hantera stress och skapa ett hållbart liv. Samtal hålls antingen på distans via telefon eller video eller på Gotland.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Vi är alla olika känsliga för stress och vi upplever stress av olika skäl. Ett visst mått av stress är naturligt för oss men när stressen övergår till att bli långvarig och du inte får möjlighet till återhämtning påverkar den oss negativt. Beroende på livssituation är vi också olika rustade att hantera stress.

Mitt fokus är på dig för att hjälpa dig att skapa förändring. Jag möter dig där du är och tillsammans identifierar vi orsaker till din stress och vad du behöver göra för att hantera och minska stressen. Du får utrymme för reflektion där du blir medveten om dina tankar, får ökad förståelse för dina känslor, dina beteenden och inser vad som är viktigt för just dig. Du kommer utvecklas som person, känna dig tryggare i dig själv och skapa det liv du vill leva.

Jag drivs av att inspirera och hjälpa människor att hitta sin inre motivation, öka sin självkännedom och skapa ett hållbart och välmående liv. Jag coachar på Gotland och på distans via telefon eller video.

Ser fram emot att möta dig där du är för att hjälpa dig dit du vill.

Varmt välkommen!

Annette,

Menovum Coaching & Utveckling

boka.se/menovumcoaching


Kontakt

Söderväg 2 C, 621 58 VisbyTjänster

Förebyggande behandlingar
Mental träning
Stresshantering
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Coachande samtal
1 coachsamtal 45 min
FV
Privat
900 kr
3 coachsamtal à 45 min
FV
10%
Privat
3 060 kr 3 400 kr
5 coachsamtal à 45 min
FV
10%
Privat
5 040 kr 5 600 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd