Menovum Coaching & Utveckling - ActiWay
master | PHP 7.4
Menovum Coaching & Utveckling

Menovum Coaching & Utveckling

Personlig utveckling för ditt välmående

Coachsamtal online: Stresshantering och mental träning för att skapa ett välmående och hållbart liv

Jag heter Annette Löwenstein, är certifierad ICF coach och har bakgrund som chef och ledare. Jag erbjuder coachande samtal för att hjälpa dig att hantera stress, utvecklas som person och skapa ett välmående liv. Samtal hålls antingen på distans via telefon eller video eller på Gotland.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Som coach är jag fullt närvarande i din resa. Du får en trygg plats för att uttrycka vad du längtar efter och behöver. Vi lyfter fram dina rädslor, funderingar och utmaningar. Vanligt är att arbeta med att hantera stress utifrån olika situationer i livet. Vi är alla olika känsliga för stress och vi upplever stress av olika skäl. Ett visst mått av stress är naturligt för oss men när stressen övergår till att bli långvarig och du inte får möjlighet till återhämtning påverkar den oss negativt. Beroende på livssituation är vi också olika rustade att hantera stress.

Mitt fokus är på dig för att hjälpa dig att skapa förändring. Jag möter dig där du är och tillsammans identifierar vi orsaker till din situation och vad du behöver göra för att hantera och minska stressen. Du får utrymme för reflektion där du ökar din självmedvetenhet, får ökad förståelse för dina känslor, beteenden och inser vad som är viktigt för just dig. Vi jobbar framåt för att hitta din väg och vad du behöver göra. Du kommer utvecklas som person, minska stress och öka ditt välmående.

Jag drivs av att inspirera och hjälpa människor till inre framgång och ett välmående liv. Jag coachar på Gotland och på distans via telefon eller video.

Ser fram emot att möta dig där du är för att hjälpa dig dit du vill.

Varmt välkommen!

Annette,

Menovum Coaching & Utveckling

Mer info om vad jag erbjuder: https://www.menovum.se/

Boka tid: boka.se/menovumcoaching


Kontakt

Söderväg 2 C, 621 58 VisbyTjänster

Förebyggande behandlingar
Mental träning
Stresshantering
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Coachande samtal
1 coachsamtal 45 min
FV
Privat
900 kr
3 coachsamtal à 45 min
FV
Privat
2 700 kr
5 coachsamtal à 45 min
FV
5%
Privat
4 275 kr 4 500 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd