Maritas Strålande Energier - ActiWay
master | PHP 7.4
Maritas Strålande Energier

Maritas Strålande Energier

Avslappning och stressreducering och stödjer kroppens självläkande system.

Reiki / Regndropps massage / Taktil massage

Människokroppen består av ren energi och det viktigt att återhämta sig. Alla dessa behandlingar som du hittar här är metoder för djupavslappning och stressreducering och stödjer kroppens självläkande system. Djupavslappnande behandlingar hjälper dig att hitta din balans. De hjälper dig att rensa ut gammalt skräp i kroppen som du inte behöver längre. De hjälper till att hitta rotorsaken till att du mår dåligt, har värk mm. Effekter av behandlingarna kan vara: 

  • avslappning
  • minskad stress
  • smärtlindring
  • bättre immunförsvar
  • ökat självförtroende
  • ökad kreativitet
  • helt enkelt ökad livskvalitet

  • Reiki är en mjuk och kravlös energibalanserande behandling. Jag lägger händerna på kroppen och känner in om jag får någon vägledning till vart händerna ska ta vägen härnäst eller så följer man ett schema för handpositionerna. Du kan ligga på rygg eller på mage under denna behandling med kläder på. Du kanske har något speciellt önskemål och vill ha hjälp med det. Reiki kan inte skada bara göra gott. Tidsåtgång ca:90 min, pris 600 kr.

  • Regndropps massage/teknik bygger på ett samspel mellan användandet av rena eteriska oljor och Vita Flex, som är en sorts reflexologi. Regndroppsmassage/tekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång. De oljor som ingår i massagen är virus- och bakteriedödande och även antibakteriella och därmed effektiva mot exempelvis infektioner i kroppens vävnader. Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna. Den är en ovärderlig hjälp för att komma tillrätta med olika typer av fysiska och mentala problem och ger kroppen möjlighet att läka inifrån och ut. Oljorna verkar även på vårt känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet som hjälper till att motverka stress, oro och ger känslomässig läkning. Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor med egenskaper som till exempel: Valor– Balanserar energin i kroppen, kallas även för “Kiropraktor i flaska”. Oregano– Antivirus, stärker vitala delar av kroppen. Timjan– Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Basilika– Bra mot magproblem. Cypress– Förbättrar cirkulationen. Vintergröna– Antiinflammatorisk och smärtstillande. Mejram– Muskelavslappnande. Pepparmint– Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Aromaseiz– Avslappnande och lugnande. Tidsåtgång ca:100 min, pris 800 kr.

  • Taktil Massage är en djupavslappnande beröringsmassage med lätta bestämda strykningar över kroppen enligt ett visst mönster. Hela kroppen masseras mjukt från topp till tå med rikligt med varm olja. Massagen är även effektiv mot sömnproblem, stress, oro, smärta, magproblem, fibromyalgi m.m. Har du på grund av smärta svårt att gå på vanlig massage är den taktila massagen ett bra alternativ för dig. Tidsåtgång ca:90 min, pris 700 kr.

Kontakt

Sockerbruksgatan 1, 531 40 LidköpingTjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Fotmassage
Förebyggande behandlingar
Massage
Massage på jobbet
Meditation
Mindfulness
Ryggmassage
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd