Svenska   English Logga in
Linköping Linedancers

Linköping Linedancers

Dansa Linedance i Linköping för din friskvårdspeng!

  • Vi håller Kurser i Linedance:

Måndagar Nivå 1 - 3

Söndagar Nivå 4 + 5

-se hemsidan för datum/ tider

Pris för kurs - en nivå (nivå1-5): 1000:-/termin eller 140:-/dropin.

Pris för kurs - alla nivåer på nivå 1-5: 1500:-/termin eller 200:-/dropin.

  • Vi håller regelbundet danstillfällen, samt gör på beställning uppvisningar och utlärningar där ni finns. T ex på firmafester, konferenser, friskvårdstillfällen, möhippor och dylikt.

Kontakta oss på 0738-40 89 11 och linkopinglinedancers@hotmail.com /Följ oss gärna på Facebook! Hälsningar Eva och Peter :-)

Vi dansar linedance tillsammans, till den bästa musiken från nu och förr. Ledarna är proffsiga, trevliga och duktiga. Kurserna hålls i Landerydgården, Hjulsbro i södra delen av Linköping. Bokhagsvägen 10. Vi lär ut från grunden, och ingen särskild utrustning behövs. Bekväm klädsel och sköna inneskor samt gärna en vattenflaska rekommenderas.

Vi är rutinerade, glada och skickliga på att lära ut på kurser såväl som event och provapå vid alla möjliga tillställningar. Vi har fullständiga musikutrustningar för att kunna komma ut och hålla dans där människor möts, inne som ute.


Kontakt

Bokhagsvägen 10, 589 43 LinköpingTjänster

Utmaningar
Övriga danser

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd