Svenska   English Logga in
Lindsay Burrows

Lindsay Burrows

Söker du mer balans, energi och glädje i vardagen?

Många av oss lever idag i en vardag som kan upplevas stressig och hektisk. Rutinerna, barnen och förväntningar på jobbet kräver att vi ska ha energin för att orka hålla ihop livspusslet, men lämnar samtidigt lite utrymme för egentid. Och ändå är det då du lättare hittar din inre balans och ro. Det är där du kan komma i kontakt med vem du är innerst inne och vad som gör dig lycklig.

Vare sig du söker mer harmoni, energi, glädje eller inspiration i vardagen, så kan jag hjälpa dig. Jag erbjuder healing-behandlingar och all typ av danscoachning (privat och i grupp).

--- Läs mer under "Info" vid varje tjänst, där får du specifik och mer tydlig information om vad mina tjänster kan göra för dig, annars är du varmt välkommen att kontakta mig, så får du mer information. ----

Vad kan jag hjälpa dig med?

Healing

Certifierad Reiki Healing (Reiki steg I & II)

  • Kontakthealing: Trygg, energi- och harmonigivande behandling som läker på djupet, ca 30-45 min. I behandlingsrum på Roslagsgatan.
  • Distanshealing: Healingbehandling som fungerar lika bra (kan upplevas ännu starkare) som vid personligt möte. Görs via distans.
  • Ingår vägledning och reflektion ca 15 min samt uppföljning ca 1 vecka senare.

Healing har många hälsofördelar för vår kropp, sinne och själ. Några är att det kan:

1) Förbättra immunförsvaret
2) Minska stress och öka förmåga till avslappning
3) Bidra till en harmonigivande effekt som går in i djupet
4) Ge mer energi till kropp och sinne
5) Underlätta sömn
6) Dämpa oro
7) Leda till ökad produktivitet och fokus
9) Vara trygg behandling som komplementeras väl med annan behandling (tex terapi, massage etc)


Dans

Frigörande, kreativ, genuin dans med lärare som har lång erfarenhet som pedagog & dansare inom latinamerikanska & brasilianska dansgenrer. Specialutbildad inom kreativ dans och pedagogik, som ger klasserna- förutom genuin dansträning, en konstnärlig, holistisk och skapande inriktning.

Dans har många positiva effekter för vår kropp, sinne och själ. Några är att dans kan:

1) Förbättra humör och ge uppiggande effekt
2) Minska stress och samtidigt öka kreativitet
3) Sätta igång energiflödet i kroppen
4) Förebygga och behandla depression (vetenskapligt bevisat)
5) Ge mer energi till kropp och sinne
6) Stärka självförtroende
7) Underlätta sömn
8) Leda till öka produktivitet och fokus
9) Att dansa släpper dessutom ut dopamin och serotonin (kemikalier som minskar stress och ökar lyckokänslor i kroppen)

Danscoaching (privat och för grupper) 
Mycket populärt är att ta privatklasser, för dig som vill utvecklas enskilt med lärare. Jag har haft många privatelever genom åren. Några vanliga anledningar kan vara att förbereda sig inför en uppvisning, utvecklas i sin dansteknik eller dansgenre, lära känna sitt rörelsespråk och jobba på att mjuka upp kroppen mm. Det finns lika många som vill hitta en ny rolig hobby i sitt liv, men kanske inte har möjlighet att gå på ordinarie gruppklasser. På privatklasserna dansar vi till all typ av musik, från brasiliansk till instrumentell och folklore. Eleven får även ta med sin favoritmusik!

Klassen kan också vara skapande och konstnärlig där vi jobbar utifrån känslor och uttryck, eller mer teknisk tex för en specifik dansstil eller om du vill arbeta på kroppskontroll och uttryck. Det går även att boka en mindre grupp på tex 5 personer och då blir priset för person lägre.

Bokning sker enligt överenskommelse. Vid bokning av danssal är vi på Roslagsgatan 58 (Tim's Pilates).

Workshops
Jag arrangerar även workshops och ska nu i vår hålla dansklasser i mindre grupper (max 10 personer) för att kunna ge varje elev personlig approach och bästa möjliga utveckling. Kontakta gärna mig för mer information om dag/tid. Genom att boka "Danskurser 5 ggr" är du garanterad en plats!

Terminskurser
Jag driver en dansförening sedan 6 år och där erbjuder vi längre terminskurser och uppträdanden. Nu i vår kan du anmäla dig till en pågående danskurs med tex klippkort 5 ggr! (Se danscentret Core of Culture: https://www.actiway.se/friskvard/core-of-culture för att boka in dig på ordinarie danskurser, där jag är lärare).


Holistisk vägledning*

Spirituella och vägledande samtal/coaching för dig som söker inspiration & verktyg för din personliga utveckling och i vardagen. Varje session är 60 min via telefon /personligt möte. För bäst resultat rekommenderas kontinuerliga samtal.

Du får med dig konkreta verktyg och tips som ger långsiktig skillnad i ditt liv. Jag arbetar med olika principer och filosofier- från personlig och spirituell utveckling till energihälsa och tekniker, astrologi, visdomar från shamanism, kroppslig och emotionell medvetenhet meditation, mindfulness m.m. 

* Denna tjänst är inte friskvårdsberättigad och du kan boka den via min hemsida www.lindsayburrows.com/holistiskt-%26-healing


Kontakt

Roslagsgatan 58 (Vasastan), & Södra Kungsvägen (Lidingö), 113 54 StockholmTjänster

Afrodans
Danskurser
Gruppträning
Meditation
Mindfulness
Övrig hälsorådgivning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övriga danser
Övrigt

Köp direkt

DANS
Dagkurs Creative Dance 5 v (Start 5 nov)
1 500 kr
Dagkurs Samba grundnivå 5v (Start 5 nov)
1 500 kr
Dagkurs Shamanic Spirit 7v (Start 3 okt)
2 100 kr
Privatklasser 3 ggr
2 700 kr
2 590 kr
Privatklasser 5 ggr
4 500 kr
4 290 kr
HEALING
Healing (distans), 30 min
390 kr
Healing (distans), paket 3 ggr
1 170 kr
1 090 kr
Healing (distans), paket 5 ggr
1 950 kr
1 790 kr
Reiki Healing, 30 min (paket 3 ggr)
1 500 kr
1 390 kr
Reiki Healing, 60 min
750 kr
Reiki Healing, paket 3 ggr
3 750 kr
3 590 kr
Reiki Healing, paket 5 ggr
3 750 kr
3 590 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd