lars bohlin - ekonomi och omtanke - ActiWay
master | PHP 7.4

lars bohlin - ekonomi och omtanke

Vill du få hjälp att minska din stress och få mer lugn och ro i livet? Välkommen på en massagebehandling hos mig i Brickebacken, Örebro.

Taktil massage

Taktil massage är mjuk och djupt avslappnande. Den behandlar huden, där nervsystemets känselreceptorer sitter, till skillnad från klassisk massage där det är musklerna som behandlas. Metoden aktiverar kroppens lugnande, läkande och återhämtande system och är därför speciellt bra för dig med stress och spänningar i kroppen. Den är också bra vid smärta eftersom beröringen är mjuk och trycket i massagen anpassas efter dina önskemål. Effekter som man ofta ser är mindre stress och oro, bättre sömn, sänkt blodtryck, stärkt kroppsuppfattning, förbättrad magtarm-funktion och smärtlindring. Läs mer om taktil massage på www.taktil.se

Finsk klassisk massage

I den finska massagen arbetar man längs med muskelfibrerna till skillnad från den svenska klassiska massagen som innehåller mer av cirkelrörelser och rörelser tvärs över muskelfibrerna. Den finska klassiska massagen är också mer djupgående än den svenska klassiska massagen. När man har mycket spända muskler behöver man massage som går på djupet. Då kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Många upplever den finska massagen som en hårdare massageform, men det är alltid kunden som avgör kraften i massagen. Om du önskar en lättare och mjukare behandling kan jag ge ett lättare tryck. Men om du önskar en ren avslappningsmassage rekommenderar jag den taktila massagen.

OBS endast tidbokning, ingen drop in.

Om du inte finner en passande tid här intill så skicka ett sms till 0730-45 29 37 så kan vi nog hitta en tid som passar.


Kontakt

Tallrisvägen 2 J, 702 34 ÖrebroTjänster

Avslappningsmassage
Massage

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd