IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB - ActiWay
master | PHP 7.4
IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB

IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB

IronShape Gym är ett totalrenoverat gym på två plan som erbjuder cardiopark, funktionell träning & förstklassig styrketräning. Ny utrustning från Gymleco som är ledande i branschen - högsta kvalitet & minimalistisk design. Det finns även omklädningsrum med duschar & ett utrymme för stora & små att varva ner, umgås och värma sin lunch. 

IronShape Gym är öppet dygnet runt för medlemmar & erbjuder även PT, individuellt & i grupp, kostrådgivning, kroppsmätningar & massage. Vi är även det enda gymmet i Båstad med ett tävlingsteam, Team Shape by Sattler, så har du planer på att tävla inom fitness & bodybuilding är du välkommen att höra av dig. 

Vi lägger stort fokus på ditt välmående och din hälsa och vi vill att du ska komma igång på bästa sätt. Därför erbjuder vi inbodymätningar, gymintroduktion & träningsschema i våra gymkort, utan någon extra kostnad. Vi har rabatterade priser till seniorer 65+, ungdomar 13-19 & kids 10-12. Månadskort, veckokort & sommarkort finns också till försäljning, samt presentkort. 

Bemannade öppettider: mån 16.00-18.00 & lör 10.00-13.00. 

Mejl: info@ironshapegym.se

Tel: 0707-90 66 51/0708-89 61 37

Webb: www.ironshapegym.se

FB: IronShape Gym

Insta: @gymironshape

Besöksadress: Kalkvägen 4, Båstad

Välkomna till IronShape Gym, Erica & Larry


Kontakt

Kalkvägen 4, 269 36 BåstadTjänster

Avslappningsmassage
Fystester
Gym/gruppträning
Kostrådgivning
Massage
Massage på jobbet
Onlinetjänster med 25% moms
Personlig tränare (PT)
Styrketräning
Övrig styrke- och konditionsträning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd