Inspirera - ActiWay
master | PHP 7.4
Inspirera

Inspirera

Hälsa och personlig utveckling

Jag som driver Inspirera heter Susanne Kjellstrand och arbetar med alternativmedicin och personlig utveckling i Motala.

Hos mig kan du boka behandlingar, coachande samtal, föreläsningar och kurser.

Ansiktszonterapi är en avslappnande och effektiv behandlingsmetod vid olika besvär som stress, mage-tarmbesvär, trötthet, huvudvärk, muskelvärk, luftvägs- och bihålebesvär, allergier och hudbesvär, PMS och klimakteriebesvär och urinvägsbesvär. Det finns reflexzoner i ansiktet som speglar kroppens organ, körtlar och rörelsesystem. Genom att behandla dessa reflexzoner stimuleras blodcirkulation, lymfa, metabolism och kroppens egna självläkningssystem aktiveras och normala kroppsfunktioner återställs. Huden i ansiktet blir friskare, slätare och får ett naturligt lyft. En mjuk och behaglig behandling som ger avslappning, läkning och välmående, en bra investering i din hälsa.

Ansiktszonterapi 60 min 680:-

Healing är en ljus, kraftfull och mycket behaglig behandlingsform. Den hjälper oss att frigöra gamla blockeringar i vårt energisystem så att balans, harmoni och hälsa kan återställas i kropp och själ. Healing reducerar stress och ger en skön avslappning. Det är en bra behandling vid trötthet, huvudvärk, utmattning, spänningar, olika fysiska och känslomässiga bekymmer.

En skön stund för återhämtning, energi, harmoni och balans.

Healing 45 min. 550:-

Healing 60 min. 680:-

Healing och samtal 90 min. 950:-

Mental träning för att stärka din självkänsla och självbild. Jag arbetar med personlig utveckling och vägleder dig till att göra de förändringar du behöver göra för att komma vidare i ditt liv. Vi utgår ifrån din nuvarande situation och vi tittar på olika områden i ditt liv, vad som fungerar bra och vad som behöver förändras. Jag arbetar holistiskt så alla delar av dig ska vara i balans. 

Läs mer på min hemsida www.susanne-inspirera.se

Mental träning 60 min 680:-

Mental träning 45 min 550:-

Kinesiolgi upplyser oss om tillståndet i vår kropp genom att man läser av kroppen med enkla manuella muskeltester. Jag går igenom alla organ och körtlar i kroppen, jag ser också om det finns näringsbrister. Det är en mycket bra diagnosmetod. Man kan med muskeltester avläsa varje människas individuella behov. Genom dessa tester kan man även se vilken mat man mår bra av och vad man bör undvika, jag gör då en individuell kostrådgivning baserat på vad jag får fram i testerna. Vi är alla olika så genom att avläsa vad som skapar balans och välmående så ger man kroppen möjlighet att uppnå optimal hälsa på alla plan.

Kinesiologi 60 min. 680:-

Kinesiologi 45 min. 550:-

Kinesiologi 30 min. 400:-

Kostrådgivning 60 min 680:-

Kostrådgivning 45 min 550:-

Du kan boka din tid hos mig på inspirera.bokadirekt.se


Kontakt

Poppelgatan 4A, 591 35 MotalaTjänster

Kinesiologi
Kostrådgivning
Meditation
Mental träning
Stresshantering
Viktminskning
Zonterapi
Övrig hälsorådgivning

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd