Svenska   English Logga in
Hjärtkraft

Hjärtkraft

Välkommen till Hjärtkraft och mig, Kristin Bomanson.

Jag har arbetat med behandlingar för kropp och själ sedan 1990 och finns både i Norrtälje och Sundbyberg/ Stockholm.

Förutom behandlingar håller jag även kurser i Meditativ fot, hand och huvudmassage och Hjärtaktivering med Soul Body Fusion.

Dessutom säljer jag biofotonprodukter. Filtar, glasflaskor och gosedjur, alla laddade med ljus i form av fotoner från tyska Licht des Lebens. Våra celler innehåller ljus, så kallade biofotoner. De är viktiga vid informationsöverföringen i alla processer som sker i och mellan våra celler. Genom att använda produkterna ökar man sitt cellförråd av biofotoner och stärker cellerna i deras arbete.

Gå gärna in på min hemsida för att läsa mer. www.hjartkraft.se

Hjärtkraft erbjuder följande behandlingar.
Behandlingarna kan bokas via Bokadirekt.se, telefon  eller sms.

  • Rosenmetoden är en mjuk och varsam kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen.

Rosenmetoden bidrar till avspänning, ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, känslor och tankar.
När kroppen befrias från stress, spänningar och blockeringar öppnas nya vägar till utvecklingen.
Pris: 60 min 750:-, 75 min 850:-

  • Regndroppsmassagen, även kallad Regndroppstekniken eller Regndroppsterapi är en härlig, väldoftande och rogivande behandling på fötter och rygg.

De kraftfulla eteriska oljorna renar ryggraden (rygg och nackproblem) från bakterier och virus, lindrar inflammationer, smärta och värk, stärker immunförsvaret, minskar symptom orsakade av stress, skapar känslomässig balans, förbättrar sömn, ökar cirkulationen, renar kroppen från gifter och skapar en reningsprocess i kroppen, höjer kroppens energinivå och humör.
Pris: 70 min 850:-

  • Meditativ fot, hand och huvudmassage är en mycket mjuk och avslappnande massage som hjälper dig att stanna upp och "bara vara".

Med lätta rörelser masserar man områden som i zonterapin motsvarar ryggraden. Den motsvarar även vår existentiella ryggrad och mittlinje. Allt i universum är uppbyggt med rörelser kring en mittlinje. Genom att massera fötternas, händernas och huvudets ryggradszonerna öppnar vi upp för en stärkt kontakt med vår inneboende visdom och livskraft.

Pris: 60 min 700:-, 75 min 850:-

  • Soul Body Fusion® är ett enkelt och kraftfullt verktyg till att bli mer närvarande i sin kropp.

Behandlingen inleds med en övning i hjärtaktiverin där vi fokuserar på att höja och expandera kraften i hjärtat. I Soul Body Fusion ber vi vårt högre jag att vara i vår kropp och i vårt medvetande fullt ut. Kropp och själ balanseras och vi blir kraftfullare. Behandlingen har vissa likheter med meditation och mindfulness.

Pris: 60 min 700:-


Kontakt

Hantverkaregatan 21, 761 30 NorrtäljeTjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Fotmassage
Massage
Meditation
Mindfulness
Rosenterapi
Ryggmassage
Stresshantering

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd