Grönlund golfklubb - ActiWay
master | PHP 7.4
Grönlund Golf i Almunge AB

Grönlund golfklubb

Välkommen till Grönlund golfklubb!

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på samtliga utslagsplatser. Här möter du aldrig någon på väg tillbaka mot nästa hål. Vi har en väldigt uppskattad bana som passar de flesta. Med allt från orange till svart tee gör att banan går att spela från 3891 meter till 6229 meter.

Tidningen Svensk Golfs omdöme (2016-08-21) löd bl.a. ”Jag trivdes riktigt bra på Grönlund. Det är alltid kul att spela på banor som följer naturen och erbjuder svårigheter skapade i guds natur. Man måste inte alltid spränga bort verkligheten”.

Banan betraktas som medelsvår med en svårighetsgrad som ökar med sjunkande handicap. En bana du helt enkelt aldrig växer ur.

På vårt träningsområde finner du en driving range där du kan du slå från grästee, en stor puttinggreen samt två greener där du kan träna chippar och bunkerslag.

Från och med säsong 2018 går det numera att hyra stugor längs hål 18. Bo längs banan, spela golf och ät god mat i vår välrenommerade golfrestaurang - Familjens Deli! Mer information om våra golfpaket finner du på http://golfpaket.gronlundgk.se/

Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag för följande:

Greenfee (400kr vardag och 500kr helgdag)

Driving Range (Köp rangekort laddade med olika mängder polletter).

Golflektion: Träna med vår pro Mattias Pettersson (500kr för 50 minuter).

Grönlundspasset (2400kr): Detta är ett komplement för dig som redan är medlem på annan klubb och vill spela fritt på Grönlund hela säsong 2018. OBS! Du måste kunna styrka att du betalt minst 4000kr i medlemskap hos annan klubb för att kunna få köpa Grönlundspasset.

Spelavgiftsdelen i våra medlemskap: Medlemskapen hos oss består av en medlemsavgiftsdel á 750 kr och denna del är ej avdragsgiltig enligt Skatteverket. Den övriga delen av medlemskapet utgörs av en spelavgift. Du har rätt att nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna del enligt SGF som varit i kontakt med Skatteverket (läs mer på SGF:s hemsida). Om du vill använda friskvårdsbidraget via ActiWay till spelavgiftsdelen ber vi dig kontakta receptionen på golfklubben. Inbetalning sker i sådana fall på plats på klubben, där du måste legitimera dig för att kunna använda ditt friskvårdsbidrag hos ActiWay. Om ditt friskvårdsbidrag inte räcker för hela spelavgiften så betalar du resterande belopp med kort i receptionens kassa. Läs mer om våra olika medlemskapsformer på http://www.gronlundgk.se/Medlem/Blimedlem/medlemsformeravgifter/

OBS! Har du redan gjort inbetalning för medlemskapet via MinGolf kan du INTE nyttja friskvårdsbidraget till spelavgiftsdelen då vi inte gör några återbetalningar på redan genomförda betalningar av spelavgifter.


Kontakt

Grönlund golfklubb, Almungeberg, 740 10 AlmungeTjänster

Golf

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd