Frictio Stockholm - ActiWay
master | PHP 7.4

Frictio Stockholm

LEVERERAR EN SENSATIONELL MASSAGE TILL DIN DÖRR

Välkommen till FRICTIO STOCKHOLM. Jag erbjuder mobil massage inom Stockholmsområdet.

Jag har nu även möjlighet att ta emot besök på min hemadress i Åkersberga.

Mobil massage innebär att vi kommer till dig i hemmet, hotellet eller på kontoret. Det är ett suveränt smidigt sätt att få massagebehandlingen, du slipper tex stressa, vänta i köer och bli försenad. och du behöver inte gå någon annan stans efter behandlingen. Jag använder portabla massagebänkar och högkvalitativa oljor och produkter för din behandling. Det ända du behöver göra är att boka in ditt besök så kommer jag.

Fredrik Persson arbetar med massage och är legitimerad Sjukgymnast och har masserat sedan 2005 och är väl kvalificerad, för att inte glömma talangfulla i att leverera en suverän behandling skräddarsydd efter dina behov.

Jag kan erbjuda flera behandlingar som Klassisk massage, Idrottsmassage, Deep tissue- & Triggerpunktmassage och Akupunktur för att nämna några.  

 

Mobil massage är inte bara anpassat för den privata kunden utan kan vara en annorlunda upplevelse på konferensen, mässan, som ett inslag i ett PR evenemang eller som den speciella överraskningen på festen. Ring oss så kan vi berätta hur du kan få den behandling som passar just ditt evenemang.  Detta kan tex innefatta sittande akupressur, /"energi massage"

 

Jag är stolt över att kunna erbjuda en hög professionell standard, och en suverän massage behandling där du vill ha den.

/

Fredrik Persson


Kontakt

Hantverksvägen 53, 184 32 Åkersberga


Tjänster

Akupunktur/akupressur
Avslappningsmassage
Massage

Köp direkt

Frictio Stockholm
Frictio Stockholm
FV
850 kr
Frictio Stockholm
Frictio Stockholm
FV
650 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd