Fotstödet Medicinsk Fotvård i Uppsala - ActiWay
master | PHP 7.4
Fotstödet

Fotstödet Medicinsk Fotvård i Uppsala

Med Fokus på Foten

Välkommen till Fotstödet!
Jag heter UllaKarin Åhman och är Diplomerad Fotvårdsspecialist från Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm. I grunden är jag utbildad Undersköterska, och har stor erfarenhet av vård och omsorg. 
Att ta hand om sina fötter och ge dem lite extra kärlek nu gör att man slipper smärtor och besvär i framtiden. Det är viktigt för alla med förebyggande fotvård men speciellt för dig som står och går mycket i ditt arbete.
Friskvårdsbehandling - Fotvård
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och sedan får du en härlig varsam sockerscrub. Jag slipar och klipper naglar och behandlar ev. förhårdnader och slipar fötterna mjuka.
Tips & Råd om hur du tar hand om dina fötter på bästa sätt.
Som avslutning applicerar jag nagelolja som mjukar upp och ger näring till naglar och nagelband och en fotmassage med härlig kräm.

Friskvårdstimmen toppas av att du som gåva får ett par strumpor av Bambu att sätta på dina ”nya” fötter efter behandlingen.

60 minuter / 750:-

Fot- och Underbensmassage

Att få massage på underben och fötter gör underverk för hela kroppen och för det allmänna välbefinnandet.

En stunds avkoppling där man går ner i varv med att först få ett skönt fotbad. Sedan ytterligare muskelavspänning tack vare fot- och underbensmassage.

Massagen förebygger också spänningar i underben och trötta fötter, den transporterar bort vätska som ansamlats i underben och anklar och befrämjar även blodcirkulationen. Massage är verkligen en kombination av nytta förenat med avkoppling.

Tänk på att ha byxor som går att dra upp till knäna och inte sitter för trångt runt vaderna.

25 minuter / 425:-


Kontakt

Axel Johanssons gata 6, 754 50 FyrislundTjänster

Fotmassage
Fotvård

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd