master
First Class Personal Training

First Class Personal Training

Välj din PT med omsorg - välj First Class. Med några av Sveriges bästa personliga tränare levererar vi helhetslösningar och enskilda tjänster inom träning och friskvård till alla typer av klienter. Oavsett om du är nybörjare eller elit. Vi erbjuder dessutom alltid kostnadsfria konsultationer i Malmö men även online i hela landet. 

Vår kunskap - din trygghet. Våra personliga tränare håller högsta möjliga standard och är medlemmar av både Ereps och SvPTf. Vi är dessutom försäkrade genom Trygg-Hansa för att du skall känna dig helt trygg i våra händer. Våra personliga tränare har fungerat som coacher och rådgivare till allt från privatpersoner till elitidrottare och artister. Alla redskap och mätinstrument som används av oss håller högsta möjliga standard och har minimala felmarginaler. Detta till skillnad från många andra aktörer på marknaden som använder sig av exempelvis bioimpedansvågen. All information och de uppgifter/dokument som vi hanterar skyddas av sekretesslagen.   

Unik chans. Genom actiway får du chansen att prova några av våra tjänster som t.ex träning för specifika mål, kostrådgivning, terapeutisk stretch, PT online, bootybuilding, manuell fettmätning (kalipermätning), kroppsanalys (kroppssammansättning), rörelsetest, hållningstest och styrketest med analys samt allmän hälsorådgivning inkl rådgivning för hälsa och motion under och efter en graviditet.

Alla våra personliga tränare och coacher utgår från Malmö men kan vid behov ta sig an klienter i hela landet tack vare PT online. Vi är dessutom internationellt licensierade vilket gör oss verksamma även utanför Sveriges gränser. All rådgivning kan göras på distans.

www.firstclasspt.se - Din PT i Malmö

 

Träning som känns påtvingad får ingen att må bättre. Friskvård fungerar bäst när alla är delaktiga och aktiva, därför är det viktigt att anpassa träningen så den passar alla. Även om den utförs i grupp. Med mer än 13 års erfarenhet av friskvård och företagshälsovård vet vi vikten av att ta fram de bästa träningsmetoderna för varje enskild individ. Även hur anställda "peppar" varandra, snackar om hur träningen va på lunchen mm påverkar välmåendet. Det vill man dra nytta av!

Mår personalen bra mår företaget bra.

Företagshälsovård på gymmet eller på företaget. Våra personliga tränare besöker ofta företag och skräddarsyr mer än gärna unika program för varje företag. Vi hjälper även till med bra kostschema för all personal och hjälper till med en sundare livsstil på arbetsplatsen.

Genom bra samarbete med flertalet gym i Malmö kan vi erbjuda rabatterade priser på årskort eller önskar ni hellre ha friskvården i era egna lokaler så löser vi såklart det också.

Boka en gratis konsultation redan idag och se hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag!

www.firstclasspt.se - Din PT i Malmö


Kontakt

Hantverkaregatan 6A, 4 tr, 211 55 MalmöTjänster

Boxning
Crossfit
Fystester
Förebyggande behandlingar
Gym/gruppträning
Jogging
Kostrådgivning
Löpning
Onlinetjänster med 25% moms
Personlig tränare (PT)
Ryggmassage
Spinning
Stresshantering
Styrketräning
Utmaningar
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning
Övrig styrke- och konditionsträning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd