master
Energymassage

Energymassage

Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil!

Friskvård för privatpersoner och företag över hela landet!

Välkommen till oss på Energymassage. Vi tillhandahåller friskvård för dig som privatperson eller för ditt företag. Du kan besöka oss i våran hemmastudio i Centrala Avesta, eller så kan vi komma till din arbetsplats om du samlar ihop ett gäng kollegor.

Du kan lättast boka oss via vår hemsida www.energymassage.se eller ringa oss på 0703 51 38 03.

Energimassage;

Massagen ges på stol med kläderna på, man sitter framåtlutad i en speciell sorts stol medans massören koncentrerar sig på axklar, nacke och skalp. Man masserar med tumtryck på akkupunkturpunkterna och på så sätt ökar cirkulationen, spänningarna släpps och t ex nackvärk, ryggvärk mm kan minska eller försvinna. Perfekt på t ex kontoret, personalmötet etc, tar ingen plats och är väldigt effektivt.

Shiatsu;

En Japansk massageform där man får massage på samma sätt som energimassagen men i mycket lugnare tempo, man ligger dessutom på golvet på en madrass eller på en bänk med kläderna på. Här sträcker man också ut kroppen lite mer...

Klassisk Svensk massage;

Klassikern behöver knappast någon närmare presentation, man ligger på en bänk medans massören med olja masserar kroppen och koncentrerar sig på de områden där du har mest ont.

Kontakta oss för mer information om de olika behandlingarna eller vad du önskar. Jobbar du t ex på ett LSS Boende eller äldreboende, prata med din chef om inte ni kan få gå ifrån en kort stund för lite massage på jobbet, givetvis så kan vi även behandla de boende också för en rabatterad peng, vi kan givetvis även komma till din arbetsplats på andra ställen än bara Avesta, vi har t ex kunder i Stockholms området som vi besöker kontinuerligt.


Kontakt

Kungsgatan 16, 774 30 AvestaTjänster

Förebyggande behandlingar
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Energimassage 20 min
Energimassage 20 min
300 kr
Klassisk Massage 25 min
Klassisk Massage 25 min
375 kr
Klassisk Massage 50 min
Massage 50 min
645 kr
Shiatsu
Shiatsu
795 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd