Energymassage - ActiWay
master | PHP 7.4
Energymassage

Energymassage

Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil!

Jag heter Jimmy Johansson och det är jag som driver Energymassage. Ett företag med omtanke och hjärta. Jag finns i Centrala Avesta i en lugn och harmonisk hemmastudio på Kungsgatan 16. 

Jag är utbildad inom vården och har arbetat med människor i över 20 års tid. För 4 år sen började jag att arbeta som massör mer eller mindre på heltid. Jag har både företag och privatpersoner bland mina kunder och många är långvariga återkommande kunder. 

På företagssidan har jag både små och stora företag och organisationer, allt från hemtjänstföretag till banker och till och med hovstaterna har fått massage under årens lopp. 

Jag erbjuder både svensk klassisk massage, japansk massage (Shiatsu och Energimassage) samt försäljning av hälsoprodukter. Du kan lättast boka via min hemsida www.energymassage.se  eller telefon 0703513803. Skulle du inte hitta någon tid som passar så är du välkommen att ringa mig så hittar vi nåt. Och jag kan även komma ut till din arbetsplats om du vill det.

Välkommen Jimmy!

Energimassage;

Massagen ges på stol med kläderna på, man sitter framåtlutad i en speciell sorts stol medans massören koncentrerar sig på axklar, nacke och skalp. Man masserar med tumtryck på akkupunkturpunkterna och på så sätt ökar cirkulationen, spänningarna släpps och t ex nackvärk, ryggvärk mm kan minska eller försvinna. Perfekt på t ex kontoret, personalmötet etc, tar ingen plats och är väldigt effektivt.

Shiatsu;

En Japansk massageform där man får massage på samma sätt som energimassagen men i mycket lugnare tempo, man ligger dessutom på golvet på en madrass eller på en bänk med kläderna på. Här sträcker man också ut kroppen lite mer...

Klassisk Svensk massage;

Klassikern behöver knappast någon närmare presentation, man ligger på en bänk medans massören med olja masserar kroppen och koncentrerar sig på de områden där du har mest ont.

Kontakta oss för mer information om de olika behandlingarna eller vad du önskar. Jobbar du t ex på ett LSS Boende eller äldreboende, prata med din chef om inte ni kan få gå ifrån en kort stund för lite massage på jobbet, givetvis så kan vi även behandla de boende också för en rabatterad peng, vi kan givetvis även komma till din arbetsplats på andra ställen än bara Avesta, vi har t ex kunder i Stockholms området som vi besöker kontinuerligt.


Kontakt

Kungsgatan 16, 774 30 AvestaTjänster

Förebyggande behandlingar
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

Köp direkt

Energimassage 20 min
Energimassage 20 min
FV
300 kr
Klassisk Massage 25 min
Klassisk Massage 25 min
FV
375 kr
Klassisk Massage 50 min
Massage 50 min
FV
645 kr
Shiatsu
Shiatsu
FV
795 kr
Vikt och Energi
Kom i Form
FV
100 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd