master
Energymassage

Energymassage

Sund Aktiv Livsstil

Sund Aktiv Livsstil!

Välkommen till mig Jimmy på Energymassage. Jag tillhandahåller friskvård för dig som privatperson eller för ditt företag. Du kan besöka mig i min lugna harmoniska hemmastudio i Centrala Avesta på Kungsgatan 16., eller så kan jag komma till din arbetsplats om du samlar ihop ett gäng kollegor.

Givetvis är jag noga med hygien och städrutiner, och spritar av bänkar och ytor samt byter handdukar och underlägg efter varje kund. 

Du kan lättast boka oss via vår hemsida www.energymassage.se eller ringa oss på 0703 51 38 03.

Du kan nu även köpa ett presentkort för ditt friskvårds bidrag. Jag skriver ut ett presentkort giltigt ett år från inköpsdatum och skickar detta till dig per post. Kontakta mig för mer information antingen på 0703513803 eller info@energymassage.se för att få hjälp med köpet. Givetvis även om du gör ett online köp på t ex en massage så kan du också utnyttja detta under 2021. Skriv i meddelandet i bokningen att du betalat med Actiway i så fall och när du gjorde köpet så jag kan hitta dig. Har du fått ett presentkort så tar du bara med dig detta vid besöket ;=). 

Jag har även försäljning av hudvård, näringsprodukter och liniment kontakta mig för mer information. 

Energimassage;

Massagen ges på stol med kläderna på, man sitter framåtlutad i en speciell sorts stol medans massören koncentrerar sig på axklar, nacke och skalp. Man masserar med tumtryck på akkupunkturpunkterna och på så sätt ökar cirkulationen, spänningarna släpps och t ex nackvärk, ryggvärk mm kan minska eller försvinna. Perfekt på t ex kontoret, personalmötet etc, tar ingen plats och är väldigt effektivt.

Shiatsu;

En Japansk massageform där man får massage på samma sätt som energimassagen men i mycket lugnare tempo, man ligger dessutom på golvet på en madrass eller på en bänk med kläderna på. Här sträcker man också ut kroppen lite mer...

Klassisk Svensk massage;

Klassikern behöver knappast någon närmare presentation, man ligger på en bänk medans massören med olja masserar kroppen och koncentrerar sig på de områden där du har mest ont.

Kontakta oss för mer information om de olika behandlingarna eller vad du önskar. Jobbar du t ex på ett LSS Boende eller äldreboende, prata med din chef om inte ni kan få gå ifrån en kort stund för lite massage på jobbet, givetvis så kan vi även behandla de boende också för en rabatterad peng, vi kan givetvis även komma till din arbetsplats på andra ställen än bara Avesta, vi har t ex kunder i Stockholms området som vi besöker kontinuerligt.


Kontakt

Kungsgatan 16, 774 30 AvestaTjänster

Förebyggande behandlingar
Massage
Massage på jobbet
Ryggmassage
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Energimassage 20 min
Energimassage 20 min
FV
300 kr
Klassisk Massage 25 min
Klassisk Massage 25 min
FV
375 kr
Klassisk Massage 50 min
Massage 50 min
FV
645 kr
Shiatsu
Shiatsu
FV
795 kr
Vikt och Energi
Kom i Form
FV
100 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd