master

Badhuset Energikällan

På Badhuset Energikällan finns ett äventyrsbad i en varm tropisk miljö som ger samvaro, lek och avkoppling. I äventyrsbadet hittar du en 47 meter lång vattenrutschbana, virvelkanal, gejser, bubbelpool, barnbassäng och barnpool. Här finns en 25-meters motionsbassäng med 6 banor, 3 meters hopptorn och trampolin.

För dig som vill varva ner och koppla av finns en lugn relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, caldarium och två bubbelpooler. Relaxen är öppen för drop-in eller hyrs ut för slutna sällskap och barnkalas.

Under samma tak finns Actic gym där medlemmar kan träna med både fria vikter och maskiner. Som medlem får du även tillgång till vårt äventyrsbad och motionsbassäng samt instruktörsledda gruppträningspass. För att köpa friskvård via Actic hänvisar vi dig till https://www.actiway.se/friskvard/actic-lindesberg-energikallan

I caféet serveras enklare menyer, fika, frukt och glass. Badblöja, tvål, simglasögon, dykleksaker och badkläder finns att köpa i receptionen. Handduk och badrock med tofflor finns att hyra.

På Badhuset Energikällan bedrivs skolsimskolor samt simskolor för allmänheten under vår- och höstterminerna.   

För mer information och priser besök vår hemsida www.energikallan.se


Kontakt

Kungsgatan 39, 711 30 LindesbergTjänster

Bastubad
Motionssim
Simhall
Vattengympa

Köp direkt

Årskort bad
Årskort bad med armband
FV
1 300 kr
Årskort bad utan armband
FV
1 200 kr
Månadskort bad
Månadskort bad med armband
FV
490 kr
Månadskort bad utan armband
FV
390 kr
10-kort bad
10-kort bad med armband
FV
950 kr
10-kort bad utan armband
FV
850 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd