master

Emmas Ayurveda & Thaiyoga massage

Ayurvedisk massage och Thaiyogamassage erbjuder jag på Lilla Sicklakliniken. Thaiyogamassage erbjuder jag även på Tranebergs Yoga i Alvik.

Thai Yoga Massage

60/90/120 min 650/850/1100 kr

En djupgående helkroppsbehandling med massage och akupressur på muskler och energilinjer. 

Muskler och leder stretchas ut till dess normala viloläge vilket gör att spänningar släpper som kan ha satt sig i kroppen på grund av stress. Massagen är både dynamisk och stillsam.Jag använder mig av händer, armbågar, fötter och knän vid massagen. Ingen olja används och massagen sker på en madrass på golvet med kläderna på.
Exempel på positiva effekter av denna behandling:
  • Ger ökad kroppskännedom
  • Ger ökad rörlighet och flexibilitet.
  • Motverkar spänningar och stelhet i kroppen
  • Ökar cirkulationen i kroppen
  • Löser upp blockeringar i energikanalerna
Ha gärna på dig mjuka, behagliga kläder och långärmad tröja och byxor. Behandlingen passar alla då den anpassas efter klientens behov. Försök att vara ledig resten av dagen efter massagen då den både kan vara avslappnande och uppiggande.
Thaiyogamassage har praktiserats i över 2500 år och kommer ursprungligen från Indien och har sedan spridits till Thailand genom Buddismen där den praktiserats av munkarna. Från början sågs den inte bara som en massage utan även som ett spirituellt utövande.

Abhyanga - oljemassage

60/90 min 695/995 kr

En mycket behaglig helkroppsmassage med lugna och svepande rörelser med relativt lätt tryck. Ges med varm olja som hjälper till att mjuka upp muskler och leder. Tack vare den varma oljan och värmen i rummet rensas kroppen från slaggprodukter. Massagen är djupt avslappnande för både kropp och sinne och lugnande för nervsystemet. Speciellt bra vid vataobalans (frusen, stressad, stel) och på hösten och vintern, men passar alla.

Vishesh - oljemassage

60 min 695 kr

Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.

Garshan - torrmassage med råsidenvantar

60 min 720 kr

Helkroppsmassage med råsidenvantar. Stimulerande på matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen. Ökar förbränningen i fettvävnaden och motverkar celluliter och trötthet. Massagen följs av en inoljning/massage av hela kroppen med varm sesamolja. Går bra att kombinera med abhyanga för en mer avslappnande effekt. Bra vid kaphaobalans och på våren.

Garshan ges ej till gravida eller till underviktiga.

Marma

En behandling som ger djup avslappning och balansering av kropp och sinne. Stimulerar kroppens självläkningsprocess och ger livskraft.
Det finns 107 marmapunkter på kroppen och under behandlingen kommer vissa punkter stimuleras med väldigt lätt beröring och speciellt utvalda eteriska oljor.
Marmapunkter är där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen.

Kombinationer

Abhyanga + marma 90 min 1025 kr
Abhyanga + marma 120 min 1250 kr
Vishesh + marma 90 min 1025 kr
Garshan + abhyanga 90 min 1025 kr
Garshan + vishesh 90 min 1025 kr


Kontakt

Sickla Strand 67, 131 34 NackaTjänster

Avslappningsmassage
Massage
Thaimassage

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd