Svenska   English Logga in
Ekerö Massageterapi Per Liestam

Ekerö Massageterapi Per Liestam

Jag som driver Ekerö Massageterapi heter Per Liestam och är Dipl. Medicinsk Massageterapeut och Dipl. Massageterapeut. Jag är utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Jag är också Certifierad Massör av Branschrådet Svensk Massage. Dessutom är jag medlem i och ansvarsförsäkrad genom Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Allt detta är en kvalitetsgaranti för dig som patient.

På Ekerö Massageterapi fokuserar alla behandlingar på att du ska bli av med dina problem här och nu men också att du ska slippa få tillbaka problemen längre fram. Jag behandlar alla former av dysfunktioner i rörelseapparaten och jobbar med en mängd olika tekniker som jag anpassar beroende på dina besvär. Genom tester och noggranna analyser går jag till botten med vad som orsakar symptomen och tar fram en långsiktig åtgärdsplan så att du ska bli av med problemen en gång för alla. Det kan till exempel handla om stretching, styrketräning, bålstabilitet, skulderstabilitet, höftstabilitet, mobilisering av bröstrygg, andningsmönster och ergonomi.

Hos mig får du ett stort engagemang, personligt bemötande och en individanpassad behandling där vi tillsammans jobbar mot att du ska bli problemfri. Jag lägger extra mycket vikt vid att vara pedagogisk och ge dig tips och råd som du enkelt kan använda i din vardag.

Jag erbjuder:

Nu ser jag fram emot att hjälpa dig bli av med dina problem. Varmt välkommen till mig på Bryggavägen 104B på Ekerö!


OBS! Just nu 10 % prova på-rabatt på alla behandlingar!

Ekerö Massageterapi erbjuder nedanstående behandlingar. Just nu 10 % prova på-rabatt på alla priser nedan!

Behandlande massage
Behandlande massage (massageterapeutisk behandling)innebär att jag fokuserar på dina specifika problem eller skador. Det är även en utmärkt behandling för dig som vill förebygga problem.

Behandlingen löser upp muskelspänningar, förbättrar muskelstyrka och muskelfunktion samt ökar ledrörlighet och töjer ut bindväv. Tillsammans bidrar detta till att minska eller helt ta bort dina besvär. I behandlingen ingår bland annat olika tester, mjukdelsbehandling, triggerpunktsbehandling, muskeltöjningar och hemövningar.

Priser:

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 990 kr för 80 minuters behandling

Hypervolt® Session
Hypervolt® Session är en speciellt framtagen vibrationsbehandling där det supermoderna massageverktyget Hypervolt används. Jag använder sen tidigare Hypervolt® flitigt i kombination med andra tekniker och det har varit så effektivt att det nu har blivit en helt egen behandlingsform på Ekerö Massageterapi.

Hypervolt® är ett mycket effektivt sätt att släppa på spända och ömma områden som skapar smärta och begränsar rörlighet. Den gör susen för allt från gubbvader och stenhårda lår till låsta höfter och ryggar. Den passar alla typer av kunder, oavsett om det rör sig om behandling av större problem eller till exempel en idrottsmassage. Med upp till 3 200 vibrationer i minuten ökar blodcirkulationen snabbt och man kan ofta riktigt känna hur saker som sitter fast helt plötsligt släpper taget.

Vill du pröva något nytt och samtidigt komma tillrätta med långvariga besvär kan jag varmt rekommendera den här behandlingen!

Priser:

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 990 kr för 80 minuters behandling

Idrottsmassage
Idrottsmassage är en variant av behandlande massage speciellt framtagen för dig som är elitidrottare eller tränar mycket. Behandlingen passar perfekt för dig som till exempel cyklar, löptränar, styrketränar, håller på med hästsport, spelar fotboll, ishockey, handboll eller åker skidor.

Idrottsmassagen är en djupgående och kraftfull behandling där jag fokuserar på dina specifika problem eller skador. Behandlingen fungerar också utmärkt i förebyggande syfte eller för att skynda på återhämtningen i samband med lopp eller intensiva träningsperioder.

Priser:

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 990 kr för 80 minuters behandling.

Triggerpunktsbehandling
Triggerpunkter är områden i muskler där muskelfibrer har "klibbat ihop sig" till spända muskelstråk med försämrad blodcirkulation. Triggerpunkterna kan ge stora besvär, smärtor och "strålningar" både i enskilda muskler och i andra delar av kroppen.

Triggerpunktsbehandling eller Triggerpunktsmassage fokuserar på att hitta och lösa upp dina triggerpunkter för att du ska bli av med problem och smärtor. I samband med behandlingen ökar jag också rörligheten i de berörda musklerna genom töjningar. Du får också tips, råd och hemövningar så att triggerpunkterna inte kommer tillbaka.

Priser:

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 990 kr för 80 minuters behandling.

Käkledsbehandling med huvud & nacke

Käkleden är kroppens kanske allra viktigaste led. Många människor med rygg- och nackproblem, stressproblem eller huvudvärk har även spänningar i käkleden. Käkleden är även inblandad i många andra störningar i kroppen.

Min käkledsbehandling går ut på att släppa på spänningarna kring käkleden, huvudet och nacken och att även få en avslappnande positiv effekt i resten av kroppen, då käkleden har en mycket stark koppling till nervsystemet. Man kan till exempel få en ökad rörlighet i alla andra av kroppens leder. Många känner inte själva av att de har problem med käken och de flesta har inte fått käkledsbehandling tidigare. De blir därför väldigt positivt överraskade av resultatet.

Priser:

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 990 kr för 80 minuters behandling


Klassisk massage
Unna dig en helkroppsmassage! Den klassiska massagen är en mycket avslappnande behandling med en lång rad positiva effekter. Blodcirkulationen ökar, "lugn och ro-hormonet" oxytocin frigörs och stressnivån sänks. Muskler och bindväv mjukas upp och massagen löser upp spänningar, trötthet och stelhet i musklerna. Massagen ökar rörligheten och minskar även smärta.

Klassisk massage passar perfekt för dig som inte har några större problem eller skador utan mer känner dig allmänt spänd, trött eller stel i kroppen. Du väljer själv om du vill ha en helkroppsmassage eller om jag ska fokusera på specifika områden som till exempel rygg, nacke och axlar.

Priser

 • 790 kr för 50 minuters behandling
 • 890 kr för 80 minuters behandling


Företagsmassage
Att affärerna går bra när medarbetarna mår bra är knappast någon hemlighet. Vill du öka medarbetarnas välbefinnande, förebygga stress och sjukskrivningar och få ett effektivare team är företagsmassage en perfekt lösning! Jag tar med min egen bänk och sköter allt praktiskt och administrativt.

Jag träffar gärna ert företag för att berätta om vad Ekerö Massageterapi kan hjälpa er och era medarbetare med, oavsett om det är stela axlar, onda ryggar, idrottsskador eller i förebyggande syfte. Alla behandlingar kan som standard göras i 25, 50 eller 80 minuter men kan självklart också skräddarsys efter era behov.


Kontakt

Ekebyhovsvägen 1, 178 30 EKERÖTjänster

Avslappningsmassage
Förebyggande behandlingar
Förebyggande fysioterapi
Kinesiologi
Massage
Massage på jobbet
Personlig tränare (PT)
Ryggmassage
Övrig styrke- och konditionsträning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd