master
Du Vinner

Du Vinner - Reiki och Samtal

Generell rabatt 10 %.

Reiki - kraftfull energihealing för kropp och själ 

Jag heter Karolina Kaplan och  är certifierad Reiki Master (lärare), diplomerad Regressionsterapeut, medial vägledare och Beteendevetare med fil.kand. i psykologi.

Min verksamhet Du Vinner finns i Bergshamra Bygdegård, ett par mil söder om Norrtälje. På tisdagar finns jag på Andrummet i centrala Norrtälje. Jag skickar även Reiki på distans, vilket faktiskt är lika effektivt som en behandling på plats.

En Reikibehandling tar ca 45 minuter. Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag meddelar när behandlingen är klar, du får släppa allt ansvar för en stund och vila i upplevelsen. 

En distansbehandling går till på ungefär samma sätt, med skillnaden att vi inte ses fysiskt. Du kan ta emot behandlingen var som helst i världen! Jag tar kontakt på sms, mail eller telefon en stund före bokad tid för att stämma av. 

Välkommen! 


Kontakt

Bygdegårdsvägen 2A, Norrtälje, 761 11 BergshamraTjänster

Meditation
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning
Övrigt

Köp direkt

Reiki healing distans 45 min.
Reiki healing distans 45 min.
600 kr
540 kr

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd