Svenska   English Logga in
Du Vinner

Du Vinner

Jag heter Karolina Kaplan och  är diplomerad i Reiki II. Jag är även utbildad beteendevetare. Min verksamhet finns i Bergshamra, ett par mil söder om Norrtälje. Reiki kan även utföras på distans och passar dig som inte kan ta dig till mig av olika anledningar.

En Reikibehandling tar ca 45 minuter och kostar 400kr (inkl moms).

Hur går det till?

Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag blundar när jag arbetar och håller händerna på dina axlar eller i luften över dina chakran.

Distansbehandling 
Får du behandlingen på distans kommer jag ringa upp dig före behandlingen och under tiden behandlingen pågår ber jag dig sitta eller ligga bekvämt i lugn och ro.
Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt. I vissa fall inträder utrensningssymtom, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling.
Vad är Reiki?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Välkommen att boka tid hos mig! 


Kontakt

Sjöskogen 114, Norrtälje, 761 11 BergshamraTjänster

Meditation
Stresshantering
Övrig hälsorådgivning

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd