Svenska   English Logga in
Du Vinner

Du Vinner

Generell rabatt 10 %.

Vad är Reiki?

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.

Om företaget

Jag heter Karolina Kaplan och  är utbildad Reiki Master (lärare) samt utbildad Beteendevetare med fil.kand. i psykologi. Min verksamhet Du Vinner finns i Bergshamra Bygdegård, ett par mil söder om Norrtälje. På tisdagar finns jag på Andrummet i centrala Norrtälje. Jag skickar även Reiki på distans, vilket faktiskt är lika effektivt som en behandling på plats. 

Välkommen att boka tid hos mig!   

Hur går det till?

En Reikibehandling tar ca 45 minuter. Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag meddelar när behandlingen är klar, du får släppa allt ansvar för en stund och vila i upplevelsen. 

Hur känns det?

Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt. I vissa fall inträder utrensningssymtom efter behandlingen, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling.
 


Kontakt

Bygdegårdsvägen 2A, Norrtälje, 761 11 BergshamraTjänster

Meditation
Stresshantering
Zonterapi
Övrig hälsorådgivning
Övrigt

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd