Du och jag i samtal - ActiWay
master | PHP 7.4

Du och jag i samtal

Tjänster

Stresshantering, Mental träning

Samhället har förändrats men människans förhållningssätt är det samma. I gårdagens samhälle var muskelkraften en tillgång medan i dagens samhälle är det stresståligheten som är en resurs.

Vi tänker på att bygga upp våra muskler men hur mycket tänker vi på hur vi kan förebygga vår mentala hälsa. 

Vet du om din egen stresstålighet och hur du hanterar den? 

Här tittar vi på de situationer som skapar stress för dig och hittar det mönster du går i. Genom att kartlägga detta får du senare verktyg för att hantera och balansera din situation. Tillsammans ser vi på vad som kan påverkas och släpper taget om det som inte går att råda över genom förståelse och acceptans, hitta förhållningssätt och sätta gränser osv.

Stress gör oss vilsna och gör det svårare att fatta beslut. Vi ser inte våra möjligheter och resurser och fastnar i mönster som vi själva inte kan se det direkt. 

Du lär dig även meditationstekniker som hjälper dig att sänka ner stress och hantera stressfyllda situationer. 

Jag har tystnadsplikt. 

Kom till en trygg miljö och få nya infallsvinklarVälkommen att höra av dig!
Jasmin Haghighi

076 134 90 99
samtalsterapeut@hotmail.com

Medlem i STAF


Avslappning & Stressreducering, Coaching, Coachning, depression, Emotionellt Frigörande Tekniker, Fobier, Friskvård, Förstärka självförtroende, Harmoni, Kreativ utveckling, Ledarskapsutveckling, Mental träning, Målsättningstekniker, Oro, Panikångest Personlig utveckling, Problemlösning, självförtroende, Sorgbearbetning, Stress, Stresshantering, Stressminskning, Stressrehabilitering, Stressterapeut, Stressterapi, Tala inför grupp, Utmattning, Visualisering, Visualiseringstekniker, Ångest, Ångest attack, Ångestproblematik, Övriga energimedicinska behandlingarKontakt

Prästgårdsängen 5, 412 71 GöteborgTjänster

Förebyggande behandlingar
Meditation
Mental träning
Stresshantering
Utmaningar
Övrig hälsorådgivning
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd