master
Crystal Life Energy

Crystal Life Energy

Stressförebyggande behandlingar med hjälp av terapeutisk hypnos, meditation och mindfulness. Dessa behandlingar ger dig möjlighet att öka din känslomässiga förståelse till ditt mående. 

Vi styrs till 95% av vårt undermedvetna sinne. Det innebär att vi till största delen agerar och reagerar på autopilot utan att tänka på det, oavsett om det är bra eller dåligt för oss. 

Vill vi få till gynnsamma förändringar för oss själva och vårt mående, måste vi få vårt undermedvetna med på denna resa. Det kan du bland annat göra med hjälp av terapeutisk hypnos, meditation och mindfulness. Genom den terapeutiska hypnosen kan du på djupet läka obearbetade känslor och händelser.

Behandlingarna är effektiva mot bland annat känslomässig stress, fysiska besvär, rädslor, låg självkänsla, ångest, fobier, smärtlindring och förebyggande stresshantering.

Du kan välja mellan följande behandlingar: 30 min (500 kronor), 1 timme (900 kronor), 1,5 timme (1.200 kronor) och 2 timmar (1.500 kronor).


Kontakt

Baggeby Hälsoteam, Baggebytorget 4, 181 35 LidingöTjänster

Förebyggande behandlingar
Hypnos
Meditation
Mindfulness
Onlinetjänster med 25% moms

Köp direkt

Energi- & hypnosterapi (60 min)
Hypnos
900 kr
Stressförebyggande behandling (30 min)
Stressförebyggande behandling
500 kr
Stressförebyggande behandling (60 min)
Stressförebyggande behandling
900 kr

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd