Svenska   English Logga in
Clear space

Clear space reikihealing & clutter clearing

Reiki-healing i centrala Uppsala för dig som behöver avslappning, avstressning, hjälp mot smärta, sömnproblem, genomgår sorg, depression eller andra svåra tider. Eller bara vill ha en skön stund helt för din egen skull. Jag är reiki master och håller även utbildningar i reiki.

Vi erbjuder även coachning i rensning av stöket hemma. Rensning – clutter clearing- är så mycket mer än att städa och få ordning på saker. Det är en djup process som kan hjälpa dig till insikter, att bli mer hel och helt enkelt ha ett härligare liv.
Är något av det här bekant? Känns det som att….
ditt hem svämmar över av saker
Du aldrig hinner städa ordentligt....
Du har redan rensat massor men ändå känns det rörigt....
Du får inte riktigt till den där rätta hemkänslan, trots snygg inredning
och många timmar nedlagda.....
Jag är certifierad clutter clearing coach i The Linn Method of Clutter Clearing, en metod som använder stökrensning som katalysator för att skapa resultat som förändrar livet till det bättre. Det är en metod för att förstå energin i ditt hem, hur den påverkar din energi och därmed med ditt liv. Med hjälp av guidade meditationer som hjälper dig att få kontakt med din inre röst, hittar vi rötterna till stöket. När vi rensar bort stöket med rötterna kommer det inte tillbaka och resultaten blir fantastiska!
Med mig som din coach håller du dig motiverad att förstå ditt stök, och kan släppa iväg det på ett sätt som stärker dig och ger energi. Det är mer än att bara få ordning och reda hemma. Du kommer att lära dig att omge dig med sånt du älskar och sånt som ger dig kraft.

Vi håller till i Shendaos fina lokaler, välkomna!

Kontakt

Vretgränd 16, 753 22 UppsalaTjänster

Förebyggande behandlingar
Stresshantering
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd