Svenska   English Logga in
CH Spirituellt

Spirituellt.nu


Kvartsvägen 6, besöksadress, 506 70 Frufällan, Borås


Jag fokuserar på helhetshälsa på alla nivåer

Din personliga utveckling, balans och harmoni är viktig för mig.

Syftet med mina tjänster, kurser och workshops handlar i första hand om att förebygga ohälsa och skapa välbefinnande på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt för en Helhetshälsa. Jag har många fantastiska erfarenheter och upplevelser av hur Reiki behandling, chakrabalansering och personlig utveckling har lyckats att få många att må bättre och återgå i arbete.

En helhetshälsa med balans och harmoni förebygger också kronisk värk och utbrändhet, utmattning och stress, som under en lång tid utvecklats i dagens stressade samhälle och skapat olika typer av bl a ångestproblematik. Den här ångest problematiken har även spridit si ned till yngre åldrar, men med hjälp av meditation, mindfulness, energigivande behandlingar, avslappnande mjuk massage, personlig utveckling och samtal på en djupare nivå kan jag hjälpa dig att må bättre långsiktigt.

I små steg, lär jag dig utvecklas inom något som kallas personlig utveckling via din egen intuition (detta kan man säga att det är en hjälp till självhjälp där du själv personligen gör hela jobbet), din egen självkänsla, ditt energisystem, ditt högre jag inom det spirituella, andliga och mediala men också genom att lära dig leva i nuet och bara vara.

Jag har också utbildningar inom Reiki, där du blir initierad i symboler från en väldigt gammal Japansk healing metod och får via tre hela kursdagar i tre steg lära dig att ge denna underbara livsenergi till dig själv och andra och därmed verka och arbeta i förebyggande syfte för ditt och andras välbefinnande att få möjligheten att nå ett fullvärdigt välbefinnande på alla plan. Healing och energiarbete fungerar och det är numera också bevisat.

Fler och fler människor uppvisar idag symptom på psykisk ohälsa, utmattningssyndrom och en obalans i kroppen, en inre stress och utbrändhet. De flesta av oss vet också att samhället, alla krav vi har på oss själva och andra, vår stressade livsstil och allmän stress i vardagen påverkar vår hälsa enormt mycket och detta även på en mer psykosomatisk nivå. Mitt mål är då att försöka bidra till att förebygga och förbättra din hälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt – att öppna upp ditt innersta till dn inre kraft och till din fulla potential som du har inom dig, till din egen intuition och din inre styrka. Jag vill därmed ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna hantera din individuella livssituation så bra som möjligt utifrån dina möjligheter, hitta din inre kraft och utvecklas personligen, och därmed också känna självkänsla, självtillit och självförtroende till dig själv.

Genom att fokusera på nuet och i meditation tillsammans med några av mina behandlingar uppleva en total avslappning, harmoni och lugn inom dig, blir du mindre stressad och får tillgång till din inre kraft och till din egen kraft som också är källan till din intuition och till ditt kreativa jag och din styrka. Jag vill inspirera och ge dig en möjlighet att finna din inre styrka, kreativitet och potential.

Skulle du vilja arbeta med dina känslor, din inre kraft, ditt inre och dina energier, och på det sättet skapa positiva förändringar i ditt liv? Vill du hitta verktygen för hur du kan skapa och förbättra din egen hälsa, ditt välmående och leva i nuet. Finns det något som du vill förändra i ditt liv? Är du redo för en förändring?

Då har du hittat rätt! Jag kan ge dig nycklarna till ditt inre!

Reiki är en form av healing och energibehandling som har sitt ursprung i Japan. En reikibehandling ger avslappning och syftar till att reducera bl a stress och hjälpa kroppen till självläkning, både fysiskt och mentalt.

Exempel på effekter av en reiki energi behandling:

  • avslappning
  • minskad stress
  • emotionellt lugnande
  • ökad kreativitet
  • smärtlindring
  • hjälp att frisläppa känslor
  • ökad medvetenhet
  • snabbare naturlig läkning
  • balansering/ förstärkning av energiflödet
  • utrensning av gifter och slaggprodukter

Reiki är sedan 2007 godkänt som friskvård (som massage och avslappning) och kroppsvård (likt massage) av skatteverket.
Därför kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att boka en Reiki energi behandling.

SE HIT!Adressen för behandlingarna är: Kvartsvägen 6 i Frufällan (strax utanför Borås).

Tjänster

Aromamassage
Avslappningsmassage
Förebyggande behandlingar
Meditation
Mental träning
Mindfulness
Onlinetjänster
Stresshantering
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övrigt

Köp direkt

Reiki behandling
Pris
650 kr
455 kr
Reiki och chakrabalansering
Pris
650 kr
455 kr
Reiki och regressionsbeh. (meditation)
Pris
850 kr
595 kr

Boka en tid

Karta

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd