master
Campushallen LSIF

Campushallen - Linköpings mest kompletta träningsanläggning!

Välkommen till Campushallen!

Campushallen är en komplett träningsanläggning som är belägen intill Mjärdevi Science park i direkt anslutning till Linköpings universitet. Anläggningen är 10.000 m² stor och är en av Linköpings största träningsanläggningar. Campushallen består av ett 1000 m² stort välutrustat gym, en cykelsal byggd i etage och med 35 st wattcyklar, en fin dansstudio, en mindre studio för bl.a. yogaklasser och mental träning samt en stor bollhall med läktare.

Vi levererar en stor blandning av gruppträningsaktiveteter, bland annat Yoga, Core, Kettlebells, TRX, SomaMove® och Les Mills-pass i BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, BODYJAM®, BODYBALANCE®, SH’BAM® och GRIT™. Vi har också aktiviteter i bollsporter som Innebandy, Basket, Badminton, Volleyboll, Fotboll och Bordtennis. På bollsportsaktiviteter bokar du in dig individuellt och du spelar tillsammans med alla andra som bokat in sig.

I vårt stora gym kan du träna individuellt men önskar du få en introduktion i gymträning kan du gå på aktiviteten ”Grundprogram i gymmet” som ingår i träningskorten. Vi har också individuell friidrottsträning i friidrottshallen. Friidrottshallen är öppen för alla med träningskort under specifika tider som hittas i vårt aktivitetsschema. Varje vecka brukar det handla om ca. 70 möjliga träningstimmar!

All träning Campushallen levererar ingår i vårt träningskort Alltid År.

Utöver träning har du möjlighet att köpa olika massagebehandlingar. Du kan också boka någon av våra duktiga licensierade personliga tränare för specifika träningsmål eller för träningsinspiration. Skulle något gå fel och du skadar dig, kan du besöka vår duktiga fysioterapeut. Fysioterapeuten är landstingsansluten och du betalar bara landstingets besökstaxa.

Vi på Campushallen tror på träningsglädje, därför vill vi att du ska hitta träning som du trivs med och tycker är rolig!
För att du ska kunna skapa dig en egen bild av anläggningen och vårt utbud ger vi dig som ny möjlighet att helt gratis provträna två gånger!

Vid registreringen på www.campushallen.se så får du ett värdekort som innehåller två entréer och är giltigt under en månad. Du kan använda dem för att träna i gymmet, träna i friidrottshallen eller vara med på våra grupptränings- eller bollsportsaktiviteter. Under två helt fritt valda dagar får du alltså träna vad du vill i vårt utbud och hur mycket du vill inom våra öppettider. Våra aktiviteter bokar du enkelt via vårt aktivitetsschema och biljetter hämtar du sedan ut i receptionen.

För betalning med ActiWay besöker du vår reception, kom ihåg att ta med legitimation!

Välkommen!


Kontakt

Johannes Magnus väg 21, 583 30 LinköpingTjänster

Avslappningsmassage
Badminton
Basket
Bodypump
Bordtennis
Core
Cykling
Fotboll
Förebyggande behandlingar
Gruppträning
Gym/gruppträning
Innebandy
Jogging
Kostrådgivning
Löpning
Massage
Massage på jobbet
Mindfulness
Personlig tränare (PT)
Ryggmassage
Spinning
Stresshantering
Styrketräning
Yoga
Övrig hälsorådgivning
Övrig styrke- och konditionsträning
Övriga bollsporter
Övriga danser
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar
Övriga racketsporter
Övrigt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd