Be me in balance - ActiWay
master | PHP 7.4
Be me in balance

Be me in balance

Generell rabatt 15 %.

Vem är jag?

Maria är beteendevetaren som inte nöjde sig med att studera våra beteenden utifrån, utan gjorde resan in i kropp och knopp för att ta reda på vad som skapar och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa. För att kunna stötta i att få en hållbar hälsa inifrån och ut i livets alla faser.

Hur började det?
Minnet av det sista läkarbesöket under min utmattning sitter hårt inpräntat och känns lika glasklart idag som när jag satt mitt emot läkaren.

Det sitter bara i ditt huvud det var orden som var starten för innehållet som jag har i mitt företag idag. Det här var hösten 2013 och jag var i den djupaste delen av min utmattning, jag hade de föregående 3 åren bara blivit sjukare och sjukare trots de bearbetande samtal och antidepressiva mediciner som jag knaprat i alla år. Jag hade i det läget 10-15 panikångestattacker varje dag och kände inte mycket hopp att någonsin hitta tillbaka till mitt positiva glada jag som hade energi så de räckte till både måsten och nöjen.

Erfarenhet och framtid
Jag har via mina anställningar jobbat med livsstilsförändringar i närmare två decennier och har genom min egen resa mot hållbar hälsa fått insikter, kunskaper och verktyg som gör att jag kan jobba både djupare och bredare med det jag brinner för. Att stötta i förändring mot en hållbar hälsa inifrån och ut. Att få just dig att hitta din egen väg.

Så har du som jag kämpat med vikten, sprungit in i väggen eller har en kropp som gnisslar så tveka inte att ta kontakt för att hitta din väg framåt mot nytt.

Be me in balance

Då jag är beteendevetare med rehabiliteringsinriktning har jag alltid dessa glasögon på mig, att förebygga ohälsa genom att stärka det friska. Det jag brinner för är att du ska få kunskaper, insikter och verktyg att hitta din väg till hållbar hälsa, de verktyg som jag använder mig av är motiverande/coachande samtal, kostrådgivning och stresshantering genom bla medveten andning.

Erbjudanden 20% rabatt fram till 20191231

Livsstilsrådgivning kartläggande samtal  520 kr (ord pris.650 kr)

Vi går igenom din nuvarande hälsostatus och vilka mål du har. Utifrån detta får du tips och verktyg för att starta din livsstilsförändring, du får även rekommendation på det optimala behandlingsalternativet för fortsatt stöd.

 Inre balans kartläggning 1996 kr  (ord pris.2.495 kr)
Vi gör en kartläggning över din situation och dina mål. Vi gör även en kartläggning av din unika biokemiska sammansättning och hormonella balans. Vår unika biokemiska sammansättning är det som påverkar vår energi, tankar/beteendemönster, fysiska/psykiska hälsa och vår möjlighet att kontrollera vårt ätbeteende.  Du får individuellt utformade kostråd och en personlig kostplan. I tjänsten ingår inledande samtal och kartläggning (60 min) samt 2 uppföljningar a´30 min, detta över en period av 12 veckor.


Kontakt

Södra gröngatan 31, 831 34 ÖstersundTjänster

Gruppträning
Kostrådgivning
Onlinetjänster - Icke pulshöjande aktiviteter 25% moms
Onlinetjänster med 25% moms
Stresshantering
Viktminskning
Yoga
Övrig hälsorådgivning
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Kostrådgivning 1 månad
Kostrådgivning 1 månad
FV
15%
Kampanj
1 271 kr 1 495 kr
Kampanjpris gäller till 2021-12-31
Livsstilsrådgivning Hormoner och hälsa
Livsstilsrådgivning: Hormoner och hälsa
FV
15%
Kampanj
846 kr 995 kr
Kampanjpris gäller till 2021-12-31
Bemer behandling
Bemer behandling
FV
15%
850 kr 1 000 kr

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd