Svenska   English Logga in

Be me in balance

Vem är jag?

Maria är beteendevetaren som inte nöjde sig med att studera våra beteenden utifrån, utan gjorde resan in i kropp och knopp för att ta reda på vad som skapar och påverkar vår fysiska och psykiska hälsa. För att kunna stötta i att få en hållbar hälsa inifrån och ut i livets alla faser.

Hur började det?
Minnet av det sista läkarbesöket under min utmattning sitter hårt inpräntat och känns lika glasklart idag som när jag satt mitt emot läkaren.

Det sitter bara i ditt huvud det var orden som var starten för innehållet som jag har i mitt företag idag. Det här var hösten 2013 och jag var i den djupaste delen av min utmattning, jag hade de föregående 3 åren bara blivit sjukare och sjukare trots de bearbetande samtal och antidepressiva mediciner som jag knaprat i alla år. Jag hade i det läget 10-15 panikångestattacker varje dag och kände inte mycket hopp att någonsin hitta tillbaka till mitt positiva glada jag som hade energi så de räckte till både måsten och nöjen.

Erfarenhet och framtid
Jag har via mina anställningar jobbat med livsstilsförändringar i närmare två decennier och har genom min egen resa mot hållbar hälsa fått insikter, kunskaper och verktyg som gör att jag kan jobba både djupare och bredare med det jag brinner för. Att stötta i förändring mot en hållbar hälsa inifrån och ut. Att få just dig att hitta din egen väg.

Så har du som jag kämpat med vikten, sprungit in i väggen eller har en kropp som gnisslar så tveka inte att ta kontakt för att hitta din väg framåt mot nytt.

Be me in balance

Då jag är beteendevetare med rehabiliteringsinriktning har jag alltid dessa glasögon på mig, att förebygga ohälsa genom att stärka det friska. Det jag brinner för är att du ska få kunskaper, insikter och verktyg att hitta din väg till hållbar hälsa, de verktyg som jag använder mig av är motiverande/coachande samtal, kostrådgivning och stresshantering genom bla medveten andning.

Erbjudanden

Kartläggande samtal 495 kr (ord.pris 650 kr)

Vi går igenom din nuvarande hälsostatus och vilka mål du har. Utifrån detta får du tips och verktyg för att starta din livsstilsförändring, du får även rekommendation på det optimala behandlingsalternativet för fortsatt stöd.

Kostrådgivning 

Energipaketet 1995 kr (ord.pris 2.495 kr)
Vi gör en kartläggning över din situation och dina mål. Vi gör även en kartläggning av din unika biokemiska sammansättning. Vår unika biokemiska sammansättning är det som påverkar vår energi, tankar/beteendemönster, fysiska/psykiska hälsa och vår möjlighet att kontrollera vårt ätbeteende.  Du får individuellt utformade kostråd och en personlig kostplan. I tjänsten ingår inledande samtal och kartläggning (60 min) samt 2 uppföljningar a´30 min, detta över en period av 12 veckor.

Stresshantering

Kraftpaketet från 850 kr
Kraftskolans scorecard för kraftidentifiering  är en identifierings-mall för att identifiera vad som dränerar dig på energi.
Vi fyller tillsammans i ditt scorecard, på plats eller via telefon. Sammanställningen får du som dokumentation och visad som diagram och textmässigt,  där du enkelt och tydligt  kan se var du har din utvecklingspotential och vad som redan ligger på topp. Enkelt va? Du får med denna nulägesanalys en stabil plattform att utgå från för att veta var och hur du kan fylla ditt Kraftkonto.

3 timmar är minimiantal coachningtimmar i anslutning till Kraftidentifiering med scordecard, men effekten blir större om du bokar ett längre coachningsprogram. 

12 veckors program
4.375 SEK (3500 SEK exkl moms)

Priset inkluderar:
- 1 scorecard
- 1 stresstest från Karolinska institutet
- 3 coachningar á 55 min
- personliga inspirationsmail eller SMS

24 veckors program:
6.500 SEK (5200 SEK exkl moms)

Priset inkluderar:
- 1 scorecard
- 1 stresstest från Karolinska institutet
- 6 coachningar á 55 min
- personliga inspirationsmail eller SMS

Priser endast coachning
1 enstaka tillfälle 850 kr inkl moms (ord.pris 950 kr/h)
Pris per tillfälle 700 kr inkl moms (ord.pris 950 kr/h) vid samtidig bokning av 3 – 5 tillfällen
Pris per tillfälle 625 kr inkl moms (ord.pris 950 kr/h) vid samtidig bokning av minst 6 tillfällen

OBS! Energipaketet och Kraftpaketet kan med fördel köpas tillsammans för en kraftfull hälsosatsning. Du får då ytterligare 10% rabatt


Kontakt

Kyrkgatan 56, 831 34 ÖstersundTjänster

Kostrådgivning
Stresshantering
Viktminskning
Övrig hälsorådgivning
Övriga ej friskvårdsberättigade tjänster
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Inre balans & livsharmoni
Inre balans & livsharmoni
3 515 kr
Kartläggande samtal
Kartläggande samtal
495 kr
Bemer behandling
Bemer behandling
200 kr

Boka en tid

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd