master
KW Enterprising AB

Athletic Care Massageterapeut - Massage Göteborg

Athletic Care - Massage och laserbehandling i Göteborg

Inom massage och laserterapi finns det redskap för att hjälpa dig med en mängd olika symptom.

Massage eller massageterapi kan hjälpa dig som har problem som t.ex: Muskelspänningar, stelhet, muskelvärk, rygg eller huvudvärk, nedsatt rörlighet eller ledvärk. Med massageterapi och laserbehandlingar finns det redskap för att hjälpa dig med en mängd olika symptom!

Våra terapeuter arbetar ur ett helhetsperspektiv. Om en person tex. har stukat foten kan detta komma att påverka det skadade benet genom att musklerna i höft och rygg kontraheras. Obalansen i ryggmuskulaturen kan i sin tur påverka nackmusklerna och därmed förorsaka huvudvärk. Att endast behandla nackmusklerna kommer i detta fall inte att påverka det aktuella smärtproblemet.  Vi behandlar behandlar både mjukdelar (muskler) och leder samt försöker återställa den naturliga och smärtfria funktionen med hjälp av olika manuella tekniker. När du kommer till oss för bedömning och behandling strävar vi efter en helhetssyn på just din situation.

Alla som jobbar hos Athletic Care är av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer samt diplomerade massageterapeuter genom Axelsons GI.

Vi jobbar även med företagsmassage. Välkommen på massage i Göteborg!

Athletic Care Massageterapi finns i Frisk och Krys lokaler på Kristinelundsgatan 16, Göteborg. Centralt och på en tvärgata mellan Avenyn och Den.

Massage i Göteborg


Kontakt

Kristinelundsgatan 16, 411 37 GöteborgTjänster

Avslappningsmassage
Fotmassage
Förebyggande behandlingar
Karate
Laserbehandling
Massage
Massage på jobbet
Onlinetjänster med 25% moms
Personlig tränare (PT)
Ryggmassage
Övrig hälsorådgivning
Övrig styrke- och konditionsträning
Övriga aktiviteter för rörlighet och koncentration
Övriga förebyggande behandlingar

Köp direkt

Massage/massageterapi
30min
450 kr
50min
680 kr

Boka Direkt

ActiWay för dig

ActiWay samlar Sveriges friskvårdsleverantörer och hjälper arbetsgivare att uppnå friskvårdsbidragets fulla potential på enklast möjliga sätt.
I vilken roll besöker du oss?


Jag är arbetsgivare

Jag erbjuder friskvård

Jag är anställd